Tuba_41 Merhaba hanımlar 6+5 günlük hamileyim aşırı derece miğde bulantısı kusmam var . Bütün günümü etkiliyor halsizim yediğimi çıkarttığım için halsiz düşüyorum . Benim gibi olan varmı ?
Sevval2226 Tuba_41 bende öyleyim 6 haftalık hamileyim ve asla birşey yiywmiyorum tuzlu ayranda iyi geliyo
BirVeraAnnesi35 Tuba_41 hiç mide bulantısı yaşamadım ama doktorum eğer yaşarsan sabah kalktığında beyaz peynir ve grissini ye iyi gelir mide bulantısına demişti istersen bir dene
Didemxy Tuba_41 var benimde öyleydi 10. Haftaya kadar hep çıkardım sonra geçti Suan 50 haftalığım cok şükür hiç olmadı daha
Tuba_41 Canım Dediklerini deneyeceğim herşeyden miğdem bulanıyor böyle değildi böyle devam eder dedim ama yanılmışım resmen kalkamıyorum yattığım yerden birşey yiyemediğim için halsizlik yapıyor haliye
Zehra34 Ne yediysem ne yaptıysam geçmedi ben de aynı durumdayım bugün biraz rahattım şükür ki. 46 kiloya düştüm yiyememekten 13 haftalığım ben de inşallah tez zamanda geçer. Zencefil çayı çok az rahatlatıyordu ama onu da kusunca daha da içemdim. Allah kolaylık versin canım
Merveee_34 Beyaz peynir kraker makarna bunlar iyi geliyor ama bir süre sonra bunlardanda tiksiniyorsun ben suan öyleyim ve ne yiyecegimi bilmiyorum😕
Tuba_41 dediklerinizi deneyeceğim çok zor gerçekten ama bi süre sonra geçiyormuş bu bulantılar . hepimizin hemen geçmesi dileğiyle dualarım hepimizle kızlar