Mlke selinn35 canım benim halsizlik var grip değilim ama burnum tıkalı boğazım kuruyor sürekli birde bugün akşam itibariyle hafiften göğüs hassasiyetim başladı tabi biz istediğimiz icin hamilelige yoruyorsa olabiliriz allahım tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallah hepimizin🙏🙏🙏 sende nasıl belirtiler
selinn35 Mlke benimde kac gundur karnım belim agrıyor adet olacak gibi tıpatıp aynı. Goguslerim hafif şiş ama acı agrı yok. Bendekilerde bu kadar canım
Mlke selinn35 hayırlısıyla inşallah güzel haber alırız canım benim inşallah 🙏 çok yıpratıcı bir süreç gercekten
Minikmucizemizz selinn35 benim yunurtlama 5 ve 6siydi birer gun arayla zor da olsa degerlendirdik 22 si adet gunum beklemedeyim 🤷♀️
Minikmucizemizz selinn35 gögüslerimde hafif hassasiyet var onun disinda dün kasiklarima agri girdi sonra gecti baska bisey yok
Gullcha Sumeyyeee12 kuzum benim dün test yapmistim belli belirsizdi fotonun ancak parlakligini dusurunce cizgiyi gorebiliyordum bugun sabah kalkar kalkmaz test yaptim daha belirgindi fotoda cok rahat cikti sanirim gun gectikce koyulasacak adetime 5 gun var bugun kan testi verecegim Allahim insallah guzel haberler almam nasip olur 😍
aycaycayca_89 Benimde 5 ve 6 ekimde çift çizgi çıkmıştı 2+3 günü değerlendirdik :) Gögüs uçlarımda inanılmaz bir hassasiyet var, birde sürekli kasıklarıma ağrılar giriyor. Kalp çarpıntısı bende de var ara ara oluyor. Normalde 21 ekimde adet olmam gerekiyor, 1 hafta önceden belirtiler başlardı bu sefer 2 hafta önceden başladı o yüzden bir ihtimal diyorum. Benimde 23 ekim doğum günüm inşallah en güzel hediyeyi alırım. Allah hepimize nasip etsin.
Gullcha Minikmucizemizz bendede oyle olmustu simdi kan sonucumu bekliyorum 😍 idrar testinde silik cizgi gordumm darisi sana kuzum banada dua edin insallah kan testindede pozitifi gorurum 🙏
Mormenekse34 6 ekimde yumurtladim ve iki gun degerlendirdik, psikolojk olarak midr nedr hep bi kramp hali var gibi bir de gunlerdr iki gogusum de şiş. Insallh kuruntu degldr🧚♀️
Ozgesrn Kızlar benim en son böyleydi https://imgyukle.com/i/ENzDGI ayın 9’unda sonrasında test yapmadım. 29 Eylülde reglim bitmişti. Ayın 30undan itibaren 1,3,5,7,9,10,11,12 ve 13 Ekimi değerlendirdik. Şimdi reglime 9 gün var bekliyorum.