Haticee0393 Kızlar 3 yıl oldu uğraşıyoruz ama olmadı bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün iğnenin 14. Günü 11. Ve 13. Gününde normal gebelik testi yaptım negatifdi ama bundan 1 hafta önce pembe akıntım oldu sürekli uyku isteğim var bir de özel bölgemde ince bir çizgi oluştu daha önce yoktu böyle belirtileri olan var mı @
CanNurdan Haticee0393 pembe akıntıya yerleşme kanaması diyorlar genelde ama uyku hali de belirtiler arasında inşallah hamilesindir 🤲🏻 Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin 😌
beyazguvercinim33 Haticee0393 gebelik belirtisi herkez de farklı olabilir adet olmanıza 3-4 gün kala kan testi en garanti inşallah beklediğiniz gelir
Nursimali Haticee0393 yerlesme kanamasindan sonra yapilan test pozitif cikar eger hamilelik varsa bence bi tane de erken gebelik testi yap beklemek zor olur cunku adet gununu icin icine sigmaz 😊
selinn35 O cizgi bende de var ama hep var sanırım. Belirti aradıgın icin belkide simdi dikkat ettin kuzum. Benimde adetime 9 gun var belim kasıklarım agrıyor bakalım ne olacak @Haticee0393
Haticee0393 selinn35 kesinlikle belirti bulabilmek için herşeyi inceler oldum inşallah bu ay hamile kalırız 🙏🏻🙏🏻😍
Haticee0393 beyazguvercinim33 inşallah teşekkür ederim 🙏🏻 Bugün 28. Günüm ama bazen 34 günde sürüyor adet olmam
Nursimali Haticee0393 bence de yap ben bu ay adet tarihime 6 gun kala evde yaptigim testle hamile oldugumu ogrendim gogus agrisi ve surekli uyuma istegim vardi suphelenerek yaptim ve simdi 6 haftalik hamileyim 😊 insallah sende hamilesindir 🤲
Nursimali Haticee0393 insallah hamilelik belirtsidir erken gebelik testiyle simdiden bile ogrenebilirsin
Haticee0393 Nursimali çok teşekkür ederim dua etmişsin inşallah senin gibi hayırlı haberi alırım 😍❤️😘