Elizanesi https://www.e-bebek.com/baby-plus-diny-oyuncakli-ayakli-bebek-mama-sandalyesi-p-byp-564789/?gclid=Cj0KCQjw84XtBRDWARIsAAU1aM22SmOmShFAlo39I42i7XccLpShc8lvfhZQ27-9i28vSgjnL5WSVjgaAp5gEALw_wcB Kizlar linke bakarmisiniz bana cok ucuz geldi aranizda kullanan varmi?
Esinserkan Elizanesi bu hafta A 101 e geliyordu sanki bi ona da bakın derim. Ama tabikide bu da çok güzel
Mucize_istiyorum22 Elizanesi a101 dekinin aynısi 50 tl markette bi tanıdık var simdidien ayırttım oğlum icin😊
ucmgk21 Elizanesi bütün mağaza da baktım çalışan kız en ufak bir harekette sandalye sallanır yan düşme tehlikesi var dedi kafamı karıştırdı
ZAsk Elizanesi Bence güzel. Minderi var mı acaba? Yoksa eğer acı verebilir. Ben mama sandalyesini ilk oğlumda 6 ay falan anca kullandım. Sonra sandalyeye oturmaya heveslendi.
ZorYollardanAsipGelenim ben buna baktım ama pek saglam gelmedi hoşuma da gitmedi. pılsanın mama sandalyesını kullanıyorum cok da memnunum
Slinn 10. Tl zam gelmiş ben aldığımdan beri😄alın tavsiye ederim kendi çocuğumda denemedim daha ama iki senedir yeğenimde kullanıyoruz fiyatına göre gayet iyi sağlam👍🏻
sevval55 A101 deki ile bu aynı değil bu üründe ayak kaydırmaz özelliği var ama yinede guvenli gelmiyor bana devrilecek cok hafif gibi
Berdogan Bebekler hareketli oluyorlar hatta ayaklanıyor mama sandalyesini kullanırken bunlar çok kullanışlı olmuyor ben mağaza da ilk kızım da incelemiştim tabi ücret olarak uygun orası ayrı
Hafsahafssa Bence hiç almayın çok tehlikeli örümcek ismini verdiğimiz tekerlekli yürüteçler olur ya onlarda çok tehlikeli yeğenim yüz üstü düşmüştü ondan aşağı eğiliyorlar oda devriliyor ben ikisinide kullanmicam insaAllah hiç önermiyorum da