Mucizebebegim3 Kizlar ilkd efa bugjn cok agrim oldu sizdede oldumu?? 8haftayi gecirmis olanlar bakalbilirlermi??.. Bugun boyle adet sancisi gibi sanci oldu aea ara agrilar falan normal mi bu durum .
Gulzade Mucizebebegim3 buyume yerlesme agrisi deniliyor buna ama benim agri oldugu zaman birde lekelenmem oldu siddeti cok artarsa doktoruna görün
Mucizebebegim3 Gulzade Allah korusun sizde bol dinlenin cok dikkat edin progestan kullaniyor musunuz??
Gulzade Mucizebebegim3 6 ve 12 haftalar arasi kullandim snra 24 haftamda pembemsi kan geldi yine kullanmaya basladm 27 haftadayim kullanmaya devam cnm
Zeynep_75 Merhaba benim de 8. Haftam ve aynı şekilde ağrım var ama doktorum olacağını ve normal bir süreç olduğunu söylemişti.
Mucizebebegim3 Zeynep_75 Oylemi ben en son 3 gun once gitrim doktoeuma hersey yolunda demisti. Ama boyle agrim yokdu ..Genisleme agrisiysa basimgozum ustune..allah kotuyu vermesin😔
Mucizebebegim3 Gulzade Bende 2 dusugum oldugu icin kan sulandirici ve progestan kullaniyorm mecburen hic kesmiyorm ve hamilekik sonuna kadar kullanicam gbi
Bebickom Ben 12. Haftamdayım 9. Haftaya kadar ara ara ufak agrılar girdi karnıma ama çok şiddetli değildi şiddetli olursa doktora git
Mucizebebegim3 Bebickom Cok sukur durdu ya.Hani dayanamicak gibi degildi ama hissediyordum agrilari .Sukur 1 saattir falan kesildi😊