Elif_murat Suveydaa meryem ana otu aslında, hanımefendi onan karıştırmış olmalı. Meryem ana otunu sancınız olduğunda suya koyuyorsunuz. Ot suda açıldıkça sizde de açılma oluyor. Suyunu içenler de varmış galiba ama o konuda kesinlikşe bilgi sahibi değilim
Merveeflinlina Elif_murat meryem ana otunu bende suya koydum. Her gün 1 bardak suyunu iciyorum. 40+3 um cuma gunu hastaneye yatıs yapicam kendi sancim gelmez ise suni sanci ile baslayacak. Hayirlisiyla
Sumru4 Elif_murat Yok karıştırmıyorum yöreden yöreye adı değişiyor fatmaana eli diyr duydum ilk hep öyle kaldı aklımda..dilimde
Tgcmmm Merveeflinlina suya koyup beklemiyorsunuz aslında , dogumunuz başladığında suya koyuyorsunuz o açıldıkça sizinde açılmanız kolaylaşıyor
Sumru4 hilalcik Yani tam anlayamadım ama yok sanıyorum.. Hamilelik de bir polip vardı almıştı dr.um...
Mirazzzz_ Kizlar 27+5 haftalik hamileyim fakat bu hafta goguslerim kuruo ucu soyuluo sizde bu durum oldumu ?
Sumru4 Zeren0625 Aslında hepsinde farklıydı canım.. Bu kez sancı önce nişan az sonra geldi.. Kızlarımda nişandan 12 saat sonra sancım olmuş suyum gelmemişti.
hilalcik Sumru4 canim dogum sonrasinds ceviz buyuklugunde vajina icinde yuvarlak et parcasi var sendede varmo diye sormustum
Sumru4 sevdicek internet üzerinden ters bebek döndürme diye aratın en meşhuru youtube da videolarda da anlatılan siz baş aşağı diz ve ayaklar bir koltuk çekyat yatak üzerinde günde 5-10 dk bikaç defa.
Sumru4 Hellotutu Evet dikkat ettim.. Diğer bebeklerimde hiç bilmiyordum.. Bebek normal baş çevresi ve kilodaysa 35.haftadan sonra çok düzenli olmasa da haftada bikaç defa krem formunda hindistan cevizi yağı ile perine masajı yaptım. Dr.m da hep kesi yapan bir doktordu ama doğuma gitmeden de yaptım öyle gittim ve kesmedi ben bile şaşırdım.
Sumru4 Suveydaa meryemana otu ya da fatmaanaeli diye geçiyor kupkuru bir ot. Ben genelde nişanım geldikten sonra inşirah suresi de okuyorak suya koyduk içmedim.. Ama Rabbimin hikmeti hiç açılma sıkıntısı yaşamadım.
Sumru4 hilalcik O doğum sırasında belki zorlanmayla alakalıdır. Dr.unuza sordunuz mu? Şu an yok öyle bir durum.
Nehirkaya25 Suveydaa boyle ele benziyo eskiden hacilar hacdan getirirdi suan aktarlarda da satiliyo sanırım dogum sancisi baslayinca suya koyuyorlar dua falan okunuyo el acildikca kadininda acilmasi oluyormus dogum kolay oluyormus