CerenAkbulut Merhaba, bugün 35. haftamı bitiriyorum fakat hergün çok hareketli olan bebeğim dünden beri malesef 1-2 hareket dışında hareket etmedi. Yurtdışında olduğum için direk acile gitmedim. Sabah doktorumu aradım ve hemen hastaneye geçmemi söyledi. NTS’e bağladım ve bebeğimin kalp atışlarında bir sorun yok, bendede sancı çıkmadı fakat susuz kaldığımızı söylediler ve bu yüzden hareket etmemiş aslında. Gün içinde su içmeme rağmen özellikle bu dönemde en az 3 litre dediler ve çok önemliymiş. Hastanede koca bir bardak buzlu vişne suyu verdiler ve 15 dk içinde hareket etmeye başladı. Bebekler buzlu suya hemen tepki verirmiş. Hareket ile ilgili kaygısı olanları bilgilendirmek istedim 🙏🏻🌸
Guguk CerenAkbulut kızzzz neye takıldım cranberry mi verdiler vişne mi. Burda ben vişne suyu bulamıyorum vişnedir inşallah 😃
CerenAkbulut Guguk vişne vermediler tabikide 😂 ben şimdi cranberry i nasıl anlatayım burada. Geçen türk marketten almıştım vişne, kıtlıktan çıkmış gibi içmiştim 😄
Delal123 Arkadaşlar bu haftalarda suyunun azalması normal ama sık sık kontrol altında olması gerekiyor dediler. Ben kontrole gittiğim de nst ye bağlıyorlar. Hissetmediğim halde sancı çıkıyor yatış veriyorlar. Ama yatışta hep alttan baktıkları için yatmıyor
CerenAkbulut Delal123 benim bahsettiğim bebeğin içinde bulunduğu amniyotik su değil yalnız. Vücudun susuz kalması direk.
Guguk CerenAkbulut bende diyorum hayret bunlr nasıl verir vişne suyu 😁 güzelim nimetten yoksunlar resmen