Esma_davut Elifffffffffffffffffffd 39+5 iz bende bekliyorum doktorum 41 e kadar yolu var dedi normal doğum olunca bekliyolar 🤦♀️
Kullanicianne Elifffffffffffffffffffd butunnnn 39 40 li postlarin altinda tabikide ben varim 🤣🤣🤣🤣 gelmiyor anacim bu cocuklar ekimdekiler bayaaaa inatci ve tembel bizde bu gece 40+1 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🙈
Esinserkan Elifffffffffffffffffffd 40+1 hala ses seda Yok her gece sancılanıp hastaneye koşarız umuduyla yatıyorum. Allah yardımcın olsun
Gulzade KatipAnne bu kadar zaman nasıl bekletiyorlar haftanizi doldurmussunuz yani sezeryan falan demiyorlar mi bende erkek bebek bekliyorum cok zor mu dönüyorlar 😑
KatipAnne Gulzade zaten iri bebek haftalardır sezeryan diyorlar ama doğumu kendileri başlatmıyor git 2 gün sonra gel yapıyorlar hep
Elifffffffffffffffffffd Gulzade sezeryandan taraftar degilim acikcasi ilk gebeligim normal dogum icin bekliyorum bakalim.pazartesiye kadar zaman verdi insallah gelir gelmezse suni sanci denicekler
Elifffffffffffffffffffd Kullanicianne evet doktorum pazartesi son dedi sanirim suni sandi vericek normal dogum istiyorum ilk gebeligim @
Semraca Esinserkan ben bir haftadır sancılıyım iki gecedir sancı dan uyuyamıyorum bulantı kusma ishal var. Ama ne nişan ne su yok diye gitmiyorum Dr a salı 40hafta olacak artık
Elifffffffffffffffffffd Esinserkan bende okuyorum bi cok yorumu 42 43 olan bile var patlicak bi bomba gibiyim zaten o kadar nasil tasicam.diyorum 😂
Esinserkan Elifffffffffffffffffffd aynı canım bende 42 43 e kadar beklesem hepten kafayı yerim heralde 😂😂😂
Esinserkan Semraca bende sadece bulantı var gece kaç defa kalkıyorum kusucak gibi oluyorum ama gelmiyo. İshal Yok kabız oluyorum ikidebir. Artık gelsin genişlerimiz. Daha da ağırlaştım artık zorlanıyorum taşımakta