Cemoss BuFi2012 aynen canmm 😊😀 ayy kız dedigi icin herkes acayip kaptrdm kendimi kıza tullu tullu seyler alasm geliyo 😀😀
DidemYldrm Semaadnansemiz doktora göre ağustos 5 son rengli tarihime göre 9 bakalım ama bana biraz daha erken gelicekmiş gibi geliyor 😅😅
Ipekyuksel [bilinmeyen] bizimde 2 kez kız denildi😍 kesin değil bacaklarını açmıyor ama kıza benzetiliyor 😂
Cemoss KymetKaplan yok canm bacaklarini acmyo acsa belli olcekte 😀 haftaya bidaha gitcem iste bakalm 😀
KymetKaplan Cemoss bana onu bile demedi köpek doktor 5. Aydan önce demem diyo şimdide onun keyfini beklicem 😡😡 başka doktora gitcem bugün inşallah öğrenirim 4 aylık oldu yeter dahaa
Babytmr Bizde 15 haftalığız bugün. 28 ağustos dedi ama umarım bi hafta önce gelir de babasıyla aynı gün doğar Kızımm 🙏 Gerçi günündede doğarsa 2. evlilik yıldönümü hediyesi olucak bize prensesimiz😍
Irmakgcgn [bilinmeyen] bende yersem aliyorum. Iste bulantidan dolayi frenliyorum kendimi😁 ya saglikli olsunda bebislerimiz benim icin kilo filan onemli degil hic. Hallolur hepsii
BuFi2012 Demir ee canım bu yöntemden dolayı korkun yokmu. Nasıl güvenebiliyosun. Hangi hastanede düşünüyosun ? Herhangi bi riski bişeyi yok mu bu şekilde doğumların
Demir BuFi2012 Bıçak altına yattığın her ameliyatın kendine göre tabi ki riski vardır bunu doktorlar söylüyor.Tercih meselesi ama bebeğin ve hamileninde durumuna göre karar verilir.Normal mi olucak genel anestezi sezeryan mi yoksa epidural mi.Hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için.
BuFi2012 Kızlar benim cinsiyet öğrenmek için gittiğim doktor decavit yazdı. Kullansammı kullanmasam mı bilemedim ya. Siz naptınız sizede verdilermi
Hanifee Cemoss Allah ın izniyle 25 Ağustos’ta gelecek miniğim. Daha cinsiyetimiz belli değil perşembe doktor kontrolümüz var umarım bu defa gösterir😍
BuFi2012 Demir tabi canım orası öyle. Hayırlısı olsun canım. Benimde hoşuma gidiyo aslında görüyorum instte videoları o an sezeryan olsan bile bebeğini görüyosun hemen öpüyosun kokluyosun direk kucağına veriyolar 🤗🤗 hangi hastanede düşünüyosun canım sen