Cemoss BuFi2012 sorma tatlm ya heycanla bekliyoruz her gidisimde esim ogrendin saka yapyon soylemiyon dimi felan diyo 😀😀
Cemoss BuFi2012 tatlm ben nisanda odasini alcam simdilik uyku seti aldm puset aldm portatif besik aldm slepyy merhaba bebek seti aldm bakım cantasi aldm stylo marka bitane hastane cikisi aldm tulum aldm iki tane oyle hepsini indirimde yakladm 😀 dayanamadm aldm
BuFi2012 Cemoss eee bebişin göstermemiştee orta renklerdemi alıyosun tulumu falan canım 😄 kaçıncı haftandasın
Halekoseoglu Cemoss Bir hafta geçiyosa diğeri geçmiyo gibi sanki 😀 18+2 yiz bizde 4 ağustos dedi doktorumuz doğumu 😍 benim de oğluşum olucak inşallah 👼🏻
Cemoss Halekoseoglu ayy hadi insAllah tatlm 😊 aynen diyorum ya haftanin sonuna yaklasnca hemen geciyo ama haftann basi gecmiyo 😀
ZeynepKara [bilinmeyen] evet çok güzeller 😍 ben bi kaç bişey aldım şimdiden 😂 temel ihtiyaçtan kastım oydu zaten ama daha markasına karar vermedim valla 🤷🏻♀️
Ayaylin Selam kızlar benimde 4 ağustos dedi doktorda bakalım cinsiyet göstermediği için bilmiyoruz haftaua öğreneceğim inşallah ama çok heyecanlıyım🙏😍
ZeynepKara [bilinmeyen] bende mustela bübchen sebamed arasında kaldım dalin unibaby falan almak istemiyorum açıkçası 🙄 biberon emzik vs almayı düşünüyomusun şimdiden peki
Irmakgcgn [bilinmeyen] ben 58le kalmistim. Aslinda istahim pek yok. Bulantilarim basladi sonradan 3 aydan sonra. O yuzden yemek icmek keyif vermiyo hic. Sizin?
Irmakgcgn Asrinbaby korkmayin nasil olsa verilir bunlar amann hic dert etmeyin. Zaten zayifmissiniz cabuk verirsiniz dogumdan sonra
ZeynepKara [bilinmeyen] phlips avent cam olanlardan düşünüyorum biberon olarak bir büyük bir küçük emzik olarakta yine aynı markanın soothie emziği var o olur heralde bakıyorum şimdilik 🤷🏻♀️😌
Cemoss BuFi2012 aynen tatlm genelde krmizi beyaz sarı felan alyorum 😀 😀 gstermiyo ama indrmde blmskende kacrmyorum bende 😀 16 gun almaya basladm iste😀
Demir 🙋🏻♀️Biizz..doktor 21,22 ağustos dedi bayram çocuu olcak yavrum Allahın izni ile.Kontroller 1 aya çıktı sizlerde de öyle mi? Huff..nasıl geçer zaman
BuFi2012 Demir banada öyle söyledi doktorum canım. 20-25 ağustos arası inşaAllah bayrama denk geliyo ✨🙏🏻 Bende ayda bir çağıyor devlet ama ben arada özele gidiyorum dayanamıyorum çünkü 🤔
Demir BuFi2012 Ben özele gidiyorum ona rağmen kontroller artık ayda 1 şeklinde olucakmış.Durabilirsem😒 Doğumuda Allahın izni ile bayramdan bir kaç gün önce isterim zaten spinal düşünüyorum.Bayramda doktor olmaz nöbetçiler olur arada gümbürtüye gelmek istemiyorum.Herşeyin hayırlısı🙏🏻😍