FulYasin01 Cemoss Bebiş Allah’a şükür iyi bugün 4 lü tarama sonucumuz çıktı çok şükür değerleri normal. Ama hareket falan hissetmiyorum şimdilik 16+2 haftalık karnım dümdüz bazen bir seyirme hali oluyor. Onun dışında mide bulantısı yorgunluk halsizlik gibi şikayetim hiç olmadı bin şükür. 🙏🏻🙏🏻 Sizde durumlar nedir 😍☺
58Vildan Cemoss cikolata yesene giderken 😍 bende kiza cok kaptirmistim heralde ben erkegim yeter diye cevap verdi bebegim 😁
Cemoss 58Vildan yiyorum ama yok o ayaklar hic oynamayi kaskatı 😀 babasina cekmis diyorum bende inatci 😀
Susamtanesii Ilaydakose ben kilolu hamile kaldım her ne kadar kilomu göstermesemde 88 kilo ile hamile kaldım 1.80 boyum var 🙂 ya siz ?
nurdanerol Zhrnc seninle aynu durumdayız canım bende 4 kilo verdim ve bebekte 4 gün geriden geliyor bu biraz insanın moralini bozuyor beni etkiledi
Zhrnc nurdanerol Bende baya üzüldüm duyunca ama iki doktorumda sorun değil normal bu durum dedi Biraz da olsa rahatladım Çarşamba kontrol var inşallah daha da gerilememiştir
BuFi2012 Yess bende burdayım 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Tahmini 20-25 ağustos dedi bugün doktorum. Ama çevrem daha erkende olabileceğini söylüyo bakalım.. 15. Haftamızı tamamladık 16. Haftamızın 2. Günündeyiz çok şükür Rabbime 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Cinsiyetiniz belli oldumu kızlar ❤😍
Maya1903 15+1 im kızım olucak inşallah 4. Ayın içindeyim ve yuvarlak hesap 4 kilo aldım Bnde göbeğim çıkmadı benim henüz zaten hamile kalmadan öncede ayva göbeğim vardı anlaşılmıyor henüz göğüslerim şişti ve ağrıyor🙈
Gzmmhmmd Irmakgcgn saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah 🙏 biz babamizi bekliyoruz ismini netlestirmek icin ☺
Cemoss FulYasin01 ben bugun yine kusmaya basladm ne yazkki 😣 ama iyiyim yinede karnmda bir pıt hissettim gecen gun dahada hissetmedim 😀 15+1 iz suan hic test yaptrmadm ama detayli ultrasyonu yaptrmayi dsnyorum 😊
Cemoss BuFi2012 sorma tatlm ya heycanla bekliyoruz her gidisimde esim ogrendin saka yapyon soylemiyon dimi felan diyo 😀😀