Ayzaninannesi bsratoprak ayaklarını mideme benim de uzattığında ağrı oluyor canım normaldir heralde 🤷♀️😊
Cigdemlii balarisii çubuk tarçını kaynattım çay gibi içiyorum rahim ağzının açılmasına yardımcı olduğunu okumuştum
Burcumunannesi Tam 37i oldum. Hareket ediyor sağa sola aşağıya canımı yakıyor. Kasılma yok fakat aşırı idrar kokuyor belimden asagim sürekli camasir değiştirmeme rağmen bunu yaşayan var mı?
Ayzaninannesi balarisii 2 günde bir gidiyorum şimdi bol bol havuç ve armut yemeye başladım ama bu saatten sonra çok fayda etmez diyor herkes 🙄
glsndnz balarisii canm gebe okulundaki ebemin tavsiyesi bol yürüyüş bol hurma sık cinsel ilişki ve adaçayı dedi ama ada çayı icin emin olamıyorum :)
Zeynepannesi glsndnz cinsel iliskimi??son haftalar iyi degil.diye biliyorum ben ama oburlerini duydumda
Evremm21 glsndnz hepsini denedim hatta ahududu çayını önerdi bana da ebem bende onu içiyorum cubuk tarçın da kaynatıp içtim bizim kiz pek nazlı sanırım
glsndnz Zeynepannesi evet canm spermler rahim agzını yumuşatıyormuş ve açılmaya yardımcı oluyomuş ama biz herhangi bir sıkıntımız olmamasına rağmen uzun süredir girmiyoruz ilişkiye
Boncuk23 Bende 38+1 im kızlar.an itibariyle hıçkırıp duruyor kızım karnımda🤗pıt pıt pıt hissediyorum. Kısmetse pazartesi sezeryan olucam. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almamızı nasip etsin amin
Tgce16 balarisii 38+2 ama doktorum 39 dan sonra çatı muayenesi dedi iki haftadır nst de az az sancılarım çıkıyor.. bir an önce gelsin istiyorum 🥰
Busraoz bsratoprak Evet benim de aynen öyle ve elleyince de ağrıyor sadece içten olan bir ağrı değil. 35+6 haftalığım ama bu göbeğim çıkmaya başladığından beri var doktoruma sorduğumda kese büyüdüğü için demişti🤷🏻♀️ Ama bence başka sebepleri de olmalı
Aby34 Ayzaninannesi havuç suyuyla deveci armudunu denedin mi canım bak bende baya etki yaptı suyum yükseldi doğumu bekletiyor doktorum. Dualarım seninle inşAllah gönlünden geçen olur ya
bsratoprak Busraoz bana da ayakları da artık zorluyor kaburga kemiklerini o sebeple dedi ama dediğiniz gibi dokununca da acıyor 🤔