bsrasrc arkadaşlar merhaba size birsey sormak ıstiyorum ben kontrollerim için devlet hastanesine gidiyorum 17 haftalık olduk ama hala cinsiyetini öğrenemedim özel hastanede ultrasona girsem detaylı ultrasona mı girmem gerekiyor cinsiyet için yoksa normale girsem yeter mi uzun oldu biraz ama 😊
Dmlakkayaa bsrasrc normal ultrason yeterli olur. Eğer pozisyon uygunsa doktor söyler. Özelde genelde erken söylüyorlar ben 13. Haftamda öğrenmiştim
firstbabyy bsrasrc canım devletteki makinaların çözünürlüklüğü net değil o yüzden belli olmuyor. Özelde bi doktora kontrole git doktorun sana zaten söyler 😊 Makinaları daha iyi oldugu için aynı anda 4d bile bakabilir
Osgem2019 bsrasrc ya bu devlette varya söylemediler söylemediler 15 ye bir gittim uyuyordu doktor bastı karnıma uyandırdı direk gördü erkek dedi ya devlet görse de bilerek söylemiyor kesin bellidir sizin 17.Haftada normal ultrasonda
Bahar2 bsrasrc özele gidip doktora söyle çok merak ediyorum diye iyice anlayıp resmini çekip söylüyorlar bende devlete gidiyordum 16. Haftamda özele gidip öğrendim
Canan_irem96 Belki gosdermemis ilabilir makana fark yaratmis olabilir birde hala malesef ki erkek kiz ayrimi yapanlar varmis erkekn ogrwnip aldiranlar icin gec soluyolar diye duymusdum 😥
bsrasrc Canan_irem96 evet o olayı annemden duydum o yüzden söylemiyorlar olabilir diye demisti çok üzücü bi r durum malesef😐
Osgem2019 Canan_irem96 o sanki yurt dışında öyleymiş ya 20 mi 22 de mi ne söylüyorlarmış onun dışında söylemiyorlarmış
bsrasrc tesekkur ederim biraz benim bebişde kendini gizliyor mesela bu hafta gittim kontrole heryerini kapatmis göstermiyor kendini de çikolata yedim belki ultrason da hareketlenir diye yok ben de merak ediyorum ilk olduğu icin😊
merve_89 hastaneden cok farkediyor 2 ayri sehirde de devlet hastanesini gittim ilk gittigim yer 12.haftada tahmin yapti 14.hafta da kesin di ki bebegim kiz.2.gittigim hastanede 15.haftz oldu hala soylemediler .