ece_eliza kizlar baslikda yazdigim gibi karnimda arada kasiliyor yani gezindikce 15dk bir tas gibi oluyor adet sancisi gibi agrim var kasiklarimda ve belimde de agri var sizde dogum belirtisimi? dusa gircem biraz beklicem sonra hastaneye bi gideyim nst yaptirayimm diyorum ama bos yerede heveslenmek istemiyorum buarada 37+1deym ama ultrason hesabina göre 38+1
Glsmtk ece_eliza aynı durum bende de var 37+5 iz ultrasona göre 38+4 bekleyim bakayım yazan olur inşallah 😔
Htczmra Bence hastaneye gitmelisiniz geçen gece bende aynı şeyi yaşadım gerçekten doğum sancısı sanmstm sabaha kadar nst ultroson ve acikligima bakıldı doğ baslamams dediler ama siz ihmal etmeyin artk heran gelmek isteyebilir bebisler
ece_eliza dus sicak su iyi geldi biraz uyumayi denicem ve vücudumu dinlicem olmadi agrilar artti hastane yolu görünür bana...
Efuchama Benim sancım belimden ve karnımın sağından vurmuştu sanki adet sancısını biraz andırıyor ama belden geldiği için bana kemiklerim kırılıyor gibi gelmişti-sonuçta sezaryen oldum mecburi ama umarım yardımı dokunur
Kelebegimmm Efuchama aynen adet sancısı gibi diyorlar ama alakası yok.sanki insanın beline aşırı baskı varmış gibi oluyor.farklı bişey zaten hiss etmemek mümkün değil
Busrabusra123_ Benimde bu gün çok kasilmam var kasılma oldukça vajinam çok ağrıyor sanki bıçak gibi agrii neden acaba
Glsmtk Hanımlar ben gittim 1cm açılma var dediler lekelenmem falan yoktu muayene sonrası leke gelmeye başladı 😔
minnosveannesiii Dün nişan gelmesiyle bende doktora gittim,ilk alttan muayenemi oldum,doktor rahim ağzı kapalı doğum 2,3 gün içinde olur,kanama leke gelmeye devam edebilir korkma dedi.O an hiç ağrım yoktu.Bu muayeneden 14 saat sonra belime feci ağrılar girmeye başladı,öyle ki gece uyutmadi sürekli ağrı girip 30 sn kadar nefesimi kesti.Tekrar doktora gidicem ama korkuyorum da.Ya yine hiç açılma filan yoksa 🤦