Suheyla19A minnos6 ben 9 haftalikken kontorle gidince devlet hastanesinde doktorum kendisi soyledi 4 nisan dogum tarihi gözüküyor diye bakalım dogru cikarsa seneye 4 nisan insallah😊
Hatice_mustafa minnos6 Canm bizimde 16+2 doğum martta ultrason kağıdında yazar iyi bak bizim tarih inş Allahin izniyle 26/03/2020 yazıyor 💕💕👦
Bsrbkts Ben ilk gittiğimde söyledi. O da zaten son adet tarihinden itibaren 40 hafta sayiyo o şekilde tahmini olarak doğum zamanın olmuş oluyo. Son adet tarihinden itibaren 40 hafta sonrasına git çıkıyor
Eceveannesi minnos6 ultrason kağıdına ilk hamile kaldığından beri yazio doktor tahmini doğum tarihi cnm.aslinda belirtmesi gerek doktorun
minnos6 Eceveannesi yok cnm hiç bahsetmiyo ona gıcık oldum ben demiyorum bana tam tarih versin onu allah bilir ama en azından iki kelime et yani dimi
Seda_123 minnos6 Valla bana her gittigimde söylüyor verdiği ultrason kağıdında bile yazıyor 23 ocak tahmini doğum diye tabu sezeryan olursa daha erken olacak doğum ultrason kağıdına bak sen yazar orda