ByOzi Merhaba. 11 haftalik hamileyim ve bir ayda bazı sebeplerden stresten 10 kilo verdim. Bu kadar çok kilo verip bebegimde sıkıntı olur mu bilmiyorum? Böyle kilo veren var mi? Bebeğinizin durumu nasıl?
ByOzi Badevehande BeybininAnasi Stresten uzak durmak neredeyse imkansız 😔 gitgide daha cok halden düşüyorum birde emziriyorum. Teşekkürler.
Badevehande ByOzi ikinci çocuğu neden düşündünüz o halde çok stresli bir yaşamınız varsa ? Benim haddime değil yargılamak ama pişman olabilirsiniz keşke stres yapmasaydım diye üzülmenizi istemem iki canlısınız😊
Mucize_istiyorum22 Badevehande emzirme döneminin çoğunda kazayla hamile kalinabiliyor canim😬 ByOzi bebeginiz kaç aylık emzrdiginiz
ByOzi Badevehande eşimden stresliyim demedimki 🙁 Allah nasip etti oldu bebegim. Teşekkürler iyi niyetli düşünceniz icin🙋
Badevehande ByOzi yok canım eşini kast etmedim genel olarak stres olunca düşük vs oluyor ya bide bebek kolik oluyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum 😊
ByOzi Mucize_istiyorum22 bebegim isteyerek oldu. Emzirdigim oglum 14 aylik. Sorum anlaşılmadı galiba 🤷
Mucize_istiyorum22 ByOzi ne güzel Bnmde oğlum o aylrda emziriyorm aynı zamanda ikincide olsun istiyorum inşllah nasip olur senin gibi
ByOzi AygyulSina heh işte duymak istedigim sorumun cevabi. Teşekkürler insaAllah benim bebegimde sağlıklıdır 🌸
AygyulSina ByOzi insallah cnm endiselenme geri alirsin zaten ilk 3 ay kandan besleniyorlar endiselenme