Beril009 Ngngng ben hollandada yaşıyorum burada öyle değil maalesef. Tr de olsam 10 defa yaptırmıştım. 😥
Seherrrrr Beril009 tabikide yeterlidir ve seninki silik bile degil cok net gozukuyor canim bi kan testi yaptir icin rahatlar
Aseldurupp Bende ilk yaptım çift cigi sonra iki gün srna yaptım tek çizgi hastane gittim 6 haftalık gebeydim sen doktora git yada knn testi yaptır
Beril009 Aseldurupp ya teşekkür ederim. Beni rahatlattınız. Gideceğim ancak randevuma 5 gün var. Çok merak ettim.
Aseldurupp Mucize_istiyorum22 sordum cnm bişey demdi belki test bozuktur dedi sonra yaptığım üç testtede pozitif çıktı tek o negatif çıktı bencede bozuktu yani
Beril009 Gece kan kaybı yaşadım. Gebeliğim sona ermiş. O yüzden dün pozitif çıkmamış 😞Mucize_istiyorum22 Aseldurupp @MerveNural @Seherrrrr
Aseldurupp Beril009 cok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhatli bir evlat nasip etsin cnm kendini üzme birdaha olur gerçekten çok üzüldüm moralini bozma hakkında hayırlısı Allah'tan
Beril009 Önce hafif akıntılar oldu. Gece idrara kalkınca idrarla çok gelmeye başladı. Zaten sonra yere düştüm. Acil geldi. Gece hamileliğim sona erdi. Ladygirl