GurbetBejnazelik Arkadaşlar merhaba 16+4 haftalığız bebeğimin cinsiyeti kız,doktor kilosunun 176 gr olduğunu söyledi sizce normal mi yoksa geriden mi geliyoruz 😕
NaimeYilmaz GurbetBejnazelik doktorunuz sorunmu var dedi?? Neden bebegınızın kılosunu kıyaslıorsunuzkı ? Kimisi azdır kimisi cok herkez aynı beslenmıor ya. Doktorunuza guvenmıorsanız degıstırın bence 🙏
Damlaveannesi GurbetBejnazelik GurbetBejnazelik Bence normal benim bebişte o haftada o grm'daydı Şimdi 37+6 yız 2.800 olduk anca 😅
GurbetBejnazelik NaimeYilmaz sorum gayet açık ve nett,tavsiye yada akıl istemedim bilginiz yoksa fikrinizde olmasın...İyi günler
NaimeYilmaz Tavsıye yada akıl vermedım zaten nasıl okudnuz acaba? Soru sordum . Bilgim varki nasıl kıyaslayabılıorsunuz dıorm . Siz okumadan yazdınz sanırsam gercekcı olmam rahatsız ettıyse acıkca soleseydınz daha mantıklı birşey yazmıs olurdunz 🤷♀️
GurbetBejnazelik NaimeYilmaz soruyu ben soruyorum,bilginiz olmadığı da gayet nettt,akıl vermeye çalışan biriyle tartışmak istemeyip kısa kesip iyi günler dedim ama sanırım algıda problem var...tekrar söylüyorum o zmn iyi akşamlarrr hanımefendi ok🙋🏻♀️
NaimeYilmaz GurbetBejnazelik Tabi hiç olurmu ben paranoyakca uyduruorum 🤷♀️ Cok alemsiniz hala bısey demedm dıorsunz pes yani 👋👋
GurbetBejnazelik NaimeYilmaz 🤣 evet görüyorum ki yine uyduruyorsunuz çünkü “ben bşy demedim” diye bir cümle de kurmadım güldürdünüz beni ALLAH razı olsun 😂😂 hayırlı gecelerrr
Damlaveannesi GurbetBejnazelik Rica ederim 🙅 Amin canım Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun 😍 Sag salim alalim kucagimızada dogduktan sonrada kilo alirlar 😘😍
GurbetBejnazelik zlemAtAcar Damlaveannesi bnm son bir ay da hiç beklemediğim sıkıntılarım oldu kilo almak yerine verdim çünkü çok üzgünüm 😔 doktorum çookk iyi çok fazla da destek de oluyo fakat acaba daha fazla üzülmemeyim diye mi bebek kilosu iyi moralini bozma dedi diye düşündüm🙈o sebeple sizlere de sormak istedim☺tabi ki ALLAHın izniyle sağlıkla gelsinler de kilo da alırlar ama bebeğime üzüldüğüm için soruyorum işte 😔
GurbetBejnazelik [bilinmeyen] şahsen ben bıksam ne bakarım nede cvp yazma gereği duyarım,bıktıysanız bakmazsınız cvp yazma gereğinde de bulunmazsınız tşkkrlr 🙋🏻♀️