birtutammutluluk
Allah’ın cezası beşşş para etmez dr a gittim yoktu başka dr a yönlendir diler neyse gittim söyledim zaten ne ultrason ne bsey bakmadı sadece elimdeki nst kağıdı vardı onada senin dr un erken istemiş ben 37 den önce nst istemiyorum dedi kiii haftam da 36 5 yani😓😓 nyse onuda yorumlamadı derken ben bacağımda çıkan sigil mi ne halt sa onu dedim 3 aya yakındır çıktı eşimde vardı 2 haft içinde geçti bende çıktı ama benim 2 hafta içinde bitmedi vs dedim aslaaaa ilgilenmedi ben sigil bilmiyorum dalım değil vs dedi. Ama seni arkadaşıma yonlendiriyrm dedi ve gittim yaklaşık 15 dk da onu bekledim derkennnn odaya girdim bahsettim geri zekalı uzaktan yaklaşık 1 buçuk metre uzaktan bakarak e hani yok dedi nasıl yok hocam dedim yok işte vs sonra o hpv değil et beni gibi ufak bişey dedi 🤦😵 sivilce gibi dedi 😵 hayır kızlar değil serce parmak tırnağı boyunda Yuvarlak bisey bu. Ne tahlil ne bsey yapmadı iyi günler dedi Allah belasını versin böyle ilgisiz dr larin ya.. totalde hast de 7 saat durduk ve ne ultrason la bakıldı ne hpv vs anlaşıldı smear falan yapar sandım ama yok…