Didemxy Kızlar bugün doktor alttan muayene etti 1 cm açıklık var dedi sizde açılmam devam eder mi Salı günü günüm doluyor tekrar bakacak açılma olmazsa sezeryana alacak öyle söyledi doktorum sizce beklemelimiyim
Peaceful Hazelkrnz aa çok şaşırdım demek ki erken haftalarda açıklık olabiliyor. Ya ben de sanki açıklığım var gibi hissediyorum. Rahim ağzıma ağrı giriyor bazen. Belirtisi oluyor mu?
Hazelkrnz Peaceful 3 cm olana kadar bisey hissetmedim pek kasılmam çoktu sadece.37de doğumdan 2 gün öncesi bacak aram cok ağrımıştı kemiklerim falan gittiğimde 5 cm olmuştu açılmam
Zeynep1 Açıklık olması için ne yapmam gerekiyor acaba yardım edin merdiven inip çıkıyorum yürüyüşler yapıyorum afedersiniz ilişkide oluyor ama bi türlü açılma olmuyor nst de sancı çıktı ama açılmam olmadığı için gönderdiler 23 ünde randevum var sancı dan kıvranıyorum resmen
Hazelkrnz Zeynep1 kasılma yani sancı geldiği anda bacaklarını biraz açıp eğilip kalkabilirsin ben bu şekilde yapmıştım sancı sırasında
Didemxy Hazelkrnz benim nota de sancımda çıkmıyor ama bacak arası çok agri oluyor hurma yemekten içim çürüdü
Didemxy Hazelkrnz canim yürümek bile benim çok canimi yakıyor bazen eğilip kalkmak çok zor gelir sizin adınıza çok sevindim darısı bizim basimiza insallah
Kupra Didemxy ben cok sıkıldım ya senı bılmıyoom ama ... 41 de beklesemmı dıyorum . Bende salı günü gıdıcem, sunı sancı alıyımmı dıyorum yoksa sezeryan mı olıyım yoksa 41 mı beklıyımmı... kafam çok karişik 😖😣 senin cinsiyet neydi canim?
Hazelkrnz Didemxy ben hurmayı ağzıma sürmedim sevmiyorum diye sadece son zamanlarda sıcak duş almaya başlamıştım eğilip kalktım,gezdim temizlik yaptım falan işte inşallah olur ya seninde
Didemxy Hazelkrnz insallah ben 38 den sonra 3 kere hamama gittim gergin sıcak duş alıyorum temizlik de yapıyorum hurmada çok yedim buna rağmen 1 cm açıklık varmis
Hazelkrnz Didemxy bende gerçi 33den sonra hic durmadım alışveriş gezmek tozmak yürümek sıcak duş falan 37 ye kadar 3 cm olan 5 cm olmus 2 cm açılmış o kadar şeye rağmen bazen yavas ilerleyebiliyor Işte