Nurrrs Kızlar 7 8 gündür kasıklarım batıyor şekilde ağrıyor göğüs uçlarım sızlıyor adetime 5 gün var evde test yapsam çıkar miiii🤲
Deniz8731 Nurrrs Benim de 5 gün kala ince hayalet bi çizgi çkmıştı canım. Suan 5.Haftamdayim 😊Ama geç dollenmen olduysa görünmeyebilir simdi. Yani hemen goremezsen canînı skma.
Beybitooo Nurrrs bence adetinin geçmesini bekle benim 4 gün geçmesine rağmen cook silik çıkmıştı geç döllenme olabiliyor eğer varsa çıkmazsa boş yere canını sıkmış olmazsın
ballicoreklerim Deniz8731 adetinizi in geçmesini bekleyin derim erken gebelik testlerinde bile tek çizgiyi görebilirsin üzülmeni istemem en azından adet olacağın gün yada bi kaç gün sonra test yapabilirsin
belinay13 Damla2557 bende 5 haftalik daha kese kucuck cok imkansiz yani kalp atisi bence 2 hafta sonra gel dedi ☺️
Deniz8731 ballicoreklerim Benim çoktan çıktı canım hamileyim ben 😊 Erken ògrendiğimi belirttim arkadaşa. Adete 5 gun kala öğrendim.
Beybitooo Nurrrs adet belirtisiyle aynı oluyor ama bende göğüslerimden anlamıştım yine de bekledim nolur nolmaz diye