ucmgk21 Bu zamana kadar midemle alakalı hiç sıkıntı çekmedim. Yemek içmek hamileliğimin başımdan beri hep keyifli idi ama bi kaç gündür mide bulantısı başladı 🤢 sebebi ne olabilir yaşayan var mı 😣
Neslihancoskun ucmgk21 bende ilk 4 ay aşırı bulantı yaşadım hiç kusmam olmadı sonra geçti ama benimde bu hafta tekrar başladı bende anlayamadım şuan 31. Haftadayım enfeksiyonada bakıldı oda temiz çıktı mideye doğru baskı arttı ondandır diye düşünüyorun😏
EAK ucmgk21 canım ya bebeğin biraz iri ve yukarda olduğu için midene baskı uyguluyor ya da dönüyor.Pozisyon alıyor.
ucmgk21 Neslihancoskun enfeksiyon ile alakası olabilir mi? En başından beri idrarımda enfeksiyon var en som antibiyotik kullandım şu an me durum da bilmiyorum üç gün sonra kontrolüm var sormayı düşünüyordum bulantılarla ilgisi olabilir mi yani
Neslihancoskun ucmgk21 benim normalde idrarda enfeksiyon olunca midem bulanıyor bende çok sık enfeksiyon geçiriyorum ama ilaca başlayınca bulantı falan kesiliyodu bu defada öyle düşümdüm ama tahlillerde temiz çıktı bende şaşırdım açıkcası
ucmgk21 Neslihancoskun anladım teşekkür ederim bilgilendirme için bende Çarşamba günü soracağım bakalım neymiş
Baloglummmmm Canım bende tam bilmıyorum ama burada birisi daha yzmıştı az önce okudum son zamanlarda bulantı gebelik zehırlenmesı falan olabılırmıs ihmal etme doktoruna görün bence