Su16 cylnnzl yumurta takibi yaptinmi canim ovulasyon testi bide folikasit baslattimi doktor gebeligi sagliyor folik asit
cylnnzl Su16 Folik asit ve D vitamini eksikliğim var zaten benim doktorum ilaçları verdi ama ben çocukluğumdan beri kansız olduğum için ilaç vitamin kullanmaktan bıkkın bi haldeyim o yüzden düzenli kullandığım söylenemez artık düzenli kullanacağım ama
cylnnzl Mrvm005 ne güzel söyledin ya gerçekten tabiki Allah'ım herşeyin en hayırlısını bilir. Rabbim Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin diye ediyorum bende duamı. Acele etmek değil ama bu gezme dolaşma çocuğum da olsa yapabileceğim şeyler bunlar benim ama ben en çok evimi seviyorum bakıp büyütürüm gözüm gibi bakarım Allah nasip ederse. Tedbiri elden bırakmayıp takdiri Allah'tan bekleyeceğim dert etmeyeceğim bende artık
Mrvm005 cylnnzl esini de takip ettir gotur doktora biz tup bebege dek ilaclar kullandi ama hic urolojiye gitmemistik. Tup bebek olmayinca gidelim dedim goturdum prof a 4 ay tedavi gordu. Oturarak calistigi icin yumurtaliklarina buz koydu aksamlari ilacini icti ve tup bebekle olmayan bebegimiz yumurta takibiyle oldu. Dusuk yaptim o zaman olmasinin sebebi doktor da biz de tup bebekle olmadi ki boyle olsun diye dusunup aklimiza gelmemesiydi. Dusuk oldu agladim ama 15 dakka toplasan. Sonra guclu gorunmem lazim dedim annem babam abilerime. Esim bak az agla sonrasi kotu olacak evimize gidince diyordu ama sakindim. Elden birakmadim hayirlisi demeyi. Coxuk olmuyor diye de korunmadim supriz oldu. Esim dalga mi geciyorsun beni cocukla mi vurmaya calisiyorsun dedi. O derece ihtimal vermiyorduk. Cok sukur hayirlisi Allahtan evimiz arabamiz oldu bu surede sonunda bebisimize sira gelmisti. Rabbim de bu zamani hayirli kilmis. Isteyen herkezin kucagi saglik sihhatle hayirli bi sekilde dolsun insallah
Kizkalesi cylnnzl adetin biter bitmez iki güne bir ilişkiye gir eşinle. Hemen kalkma. Vitamin takviyeli Folik asit kullan.
Anneyimmmmm cylnnzl canım mutlaka şimdi folik asite başla. Hamilelik öncesi çok faydalı. Hem ben Bi yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş 🤷♀️ ve birliktelik ten sonra 1 saat ayakların yukarıda bekle. Ben böyle yapmıştım ilkinde tuttu hemen. İnşallah sana da nasip olur annelik 🙏
Roje cylnnzl canım son bir hafta kala sabah ve gece aç karna hatmi cicegini bir tutam sıcak suya koy demlensin ondan sonra suz iç adet olduktan sonra sütle maydanoz kürü War söyleyeceğim sana düzenli uygula bide ovulasyon testi al acaba burda özel War mi ya oradan konussaydik
cylnnzl Mrvm005 amiiin inşallah eşimden yana sorunumuz yok o da test yaptırdı sonucu gayet iyi bakalım hayırlısı diyorum bende artık Rabbim en güzelini bilir hayırlısı ile nasip eder isteyen herkese inşallah
Helin2727 cylnnzl sen bunu dene lütfen ilişkiden hemen sonra ayağını duvara doğru kaldır ve bekle adetten bittikden hemen sonra yapsan daha iyi olur ben 2 defa denedim aynı o ay tuttu ilk gebeligim düşük oldu çok şükür bu gebeligim 35 haftalık olduk...
cylnnzl Helin2727 evet bende bı kez denemiş oldum bu ay ve bundan sonrasını da o şekilde yapicam Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
cylnnzl M_agayeva bu aksam da ilişkide ol demiştin ya dün kanamalı hafif akıntım oldu dedigimde bu gün de yine akıntım oldu çok az kanamalı ve hala kasık ağrım devam ediyor çatlama kanaması olabileceğini söylemiştin acaba nedendir ki bu günkü kanamam cevap verirsen sevinirim 🙏😊
M_agayeva cylnnzl catlamada kanama olmaz canin akinti olur kanaman yerlesme kanamasi buyuk ihtimalle ben oyle biliyorum
Deletedmom270 cylnnzl merhabaa bende 9-10 ay bekledim hiç korunmadik en sonunda doktora gittim hiçbir sorun yok gayet iyi dedi ama bende anemi çıktı kan degerim 7 idi iki ay kan hapi ve vitamin kullandim ayni zmanda enfeksiyon çıktı idrar yollarimda enfeksiyon için antibiyotik ve bir toz içtim allah şükür 2.ayin sonunda hamile oldum ve test yaptırdim kanim 12 ye çıkmıştı vitaminlerim yerindeydi
Cookie_the_pomy cylnnzl Dr bu değerlendirmeyi yaparken Kandan adetin 2-3. Günü AMH değerini baktı mı? Ona bi baktır. Eğer problem varsa eşinden sperm morfolojisi bakılması gerekiyor... Sonuclarına göre durum değerlendirmek gerek
Deletedmom270 cylnnzl ay valla okurken kendimi gördüm bende 22 yasindayim rahatsizlik ve hicbir sorun yoktu dedigim gibi icini rahat tut ilaçlarını duzenlu kullan o kan haplari demir haplari beni mahvetti ama birakmadim ve ilişki haftasini hep takip ettim denedik ve yataktan 15 dakka cikmadim allah sanada nasip etsin insallah
Deniz31 cylnnzl merhaba,evet vitaminlerini düzenli kullanmaya basla folik asit zaten gebelik planlanırken kullanılmaya baslıyor
Mucizem_1 cylnnzl etkiler canim.ben ilk evlendim 7.ayimda kaynanam illlede göbeğine bi bakılsın dedi.bende baktırdım o ay hamile kaldım.ama dusuk oldu o.sonra yine biz bebek düşününce yine o ebeye gittik.agir kaldirmadan dolayi rahim egriliyormus.kadin cekti yine o ay hamile kaldım cok şükür.Tabi hersey Rabbimizin elinde ve inanmak da çok önemli.bu arada 17. Haftamizdayiz cok şükür.suan 3 yıllık evliyiz.stres yapma bu da cok önemli.daha yeni evlisin olur insallah.
Rojinacar cylnnzl bak canım gerçekten en önemlisi kafaya takmamak doktorum hep şey derdi ben hamile miyim aça bu ay demek bile hatta bunu düşünmek bile yumurtanın çatlamasını etkiler benimde yumurtalıklarım tembeldi çocuk istediğim anda doktora gittim bir sürü ilaç kullandım ama faydayı koca karı ilaçları derler ya onda gördüm her gün her öğün ayrı ilaçlarım vardı ben inanmam öyle şeylere diyordum ama çok yoğun çalışmama rağmen bile aksatmadım ilaçlarımı ve en önemlisi her şeyi oluruna bırakmıştım hiç aklımın ucundan geçmiyordu hamilelik hatta o ay iki katı çalışmıştım okulda şehirdeki bütün okulları gezmiştik müdürümle ağır şeyler bile taşımıştım aklımda yokken arkadaşımın teklifiyle erken gebelik testi yaptık ve iki çizgi çıktı sonra Kanada’da pozitif çıktı şimdi 37.haftamdayım o yüzden dediğim gibi en önemlisi çok düşünme dikkat ama düşünme oluruna bırak her şeyi 😉