Kuzucugunannesi cylnnzl hayirlsii ile olur merak etme allaha birak ve dua et canim benim doktor gozetiminde olursan biseycikler olmaz
EAK cylnnzl Engel değil ama zorlaştırıyor canım.Süreci uzatıyor. Ben de kansızlık için keçi boynuzu pekmezi kullandım. Folik aside zaten bebek düşünmeye başlar başlamaz başladım. B12 eksikliğim için de dr iğne vermişti çünkü çok aşırı eksikti.
cylnnzl EAK folik asidi tablet mi alıyordun ? Yoksa iğne olarak mı? Tablete kullanma sıklığın neydi acaba
Toprak34 cylnnzl folik asit kullanin ve hamile kalmak disinda baska seylere odaklanin stres de engel olur bebise ve bir de cok erken eminim drlar ilk 1 sene mudahele etmiyorlar diye biliyorum 🌸
Aslisuvay cylnnzl valla ben o sigarayı bitiremedim kafamda ama artık günde 1 tane içiyorum sadece inşallah bırakırsın canım
cylnnzl Mebos evet tabiki herşeyden önce hayırlısı olsun diyorum olursa hayırlı sağlıklı olsun diyorum zaten ama insan istiyor yani aklından da çıkaramıyor sizin için de çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Mebos cylnnzl teşekkür ederim canım hepimiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim bir an önce hamile kalmanı nasip etsin
cylnnzl turkancakar evet işte ben onları aksattim hep orda hata patik çok buyuk. Vitaminleri dikkatli kullanmaliydim
cylnnzl Esmeray_Emine doktorum da öyle dedi ilk bir yıl normal dedi ama ben istiyorum ya kafamdan da atamıyorum o yüzden hiç
cylnnzl Sedos2020 amiiin canım çok sağol anne olmanın yaşı yok eder bir kadın istiyorsa Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah bebeğine sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsinn canım 😊🙏
Malina cylnnzl biz artik kafaya takmistik 3 ay denedik sonunda oldu. Ve ben hic beklemiyordum hatta kan vermistim sabirsizdim adetim baslamadan 3 gun fln once verdim kani cunku genelde beta hcg kanda cikabiliyor sdet oncesi. Ama doktor bana adet olacaksin idrarimda kan cikti. Hatta bugun yada yarin adet olacaksin dedi. Bende artik umudumu kaybetmistim. Adet olacagimi dusunerek artik istedigim gibi davranmaya basladim hatta o gunu alkol bile aldim adet olucam nasil olsa diye. Ama adetimden 6 gun gecti ve sonunda hamile oldugumu ogrendim şok olmustum. O yuzden hic bilemezsin bak hic beklemedigin anda gelir :)
EAK cylnnzl tablet alıyordum canım günde 1tane zaten hamileliğin ilk trimesterinde de kullanıyorsun.Sağlık ocağındaki aile hekimine danışabilirsin en doğru bilgiyi onlar verir.Ama uzaksa eczacılar da yardımcı oluyor.
Ozden_ozkan cylnnzl folık asıt eksıklıgı engel olabılır canım zaten eksıklık olmasada gebelıkten en az bıkac ay önce folıkasıte baslanması lazım demıstı benım doktorum
cylnnzl Ozden_ozkan evet bende vitaminlerimi doğru düzgün kullanma kararı aldım artık yoksa kendi kendime kurup kurup durmaya devam edeceğim
Roje cylnnzl sana diyeceklerimi harfiyle yaparsan hamile kalırsın bende kalamiyodum yılımin dolacagi ay bu şekilde kaldım
Malina Canim merhaba. Oncelikle Allah İnsallah cocuk sahibi olmayi nasip etsin size de. Dualarim seninle. Ben de cok istiyordum bebek sahibi olmayi ama ilk denemelerde hep negatif cikti bizim de . Doktor dedi bir sene deneyin sonra olmazsa bakariz. Ama biz sanki hemen olsun istiyorduk ve cok kafaya takmaya baslamistim artik. Ve iliskiye girdiginde bile aklin surekli bebek olsun bebek olsun istiyorsun. Bunlar dogru degilmis. Cok kasmamak gerek hatta hic dusunme canim bak normal bir sekilde kafaniza takmayin guzel bir gun sec kendine keyfin moralin iyi oldugu zaman iliskiye gir zorla girme. Bebek gercekten olucak buna da inan. İlac ve saire kullan ama icinide rahat tut. Sakin esine de stres yaptirtma hatta rahat konus onun yaninda inaniyorum de bigun olacak de sadece o gunun ne zaman olacagini bilemeyiz Allah vercek onu. O yuzden biz sadece normal bir sekilde devam edelim de. Saglikli beslenin kirmizi et bal kaymak yumurta boyle seyler tuketmeye calis. Ve sogan kuru diye birsey var onu bir arastir adet bittiktwn 3 gun sonra baslayabilirsin o kure bebce gunde bir kere icsen yeterli olur
cylnnzl Malina evet soğan kürünü deneyeceğim en çok onun önerisini aldım bir de takmayacağım artık kafama Allah nasip ederse olur zaten diyeceğim