cylnnzl ZehraAlbayrak bütün önerileri dikkatle okuyorum mümkün olanları mutlaka uygulayacağım teşekkürler 😊
_kubranurr_ Oznr benımkı öyle oldu ve annem bi cok teyzese öyle dedıgı ıcın söyluyorum adeten hemen snrada yapsa bsıey olmaz ki dener
Sinemksk cylnnzl folik asit ve vitaminler alıp için eşinizde vitamin kullansın sperm kalitesi artar ve ovulasyon testiyle yumurtlama günlerinizi takip edin
cylnnzl Sinemksk adet takvimim uygulamasında yumurtlama günlerim yazıyor aslında ama ovulasyon testi yine de almalı mıyım
cylnnzl Mrvmrv amiiin inşallah şu yumurta catlamama olayı ile ilgili hiç bir fikrim yok acaba öyle bir sorunum da olabilir mi bilmiyorum da randevu alacağım bu hafta içine bakalım
Sinemksk cylnnzl tabiki o takvimle uymuyor bazan geç yumurtlama oluyor önemli olan onu kaçırmamanız bi gününüz var ayda
M_agayeva cylnnzl akintin falan varsa yunurttlamanda ola bilit sen yinede bu gunu deyerlendir ama bi ara doktora git o sana daha doru soyler hangi gun yumurtlaman oldugunu
cylnnzl M_agayeva takvime göre yumurtlama günüm 2 gün önce falandı ve dünde işte o hafif kanamalı lekelenme oldu umitlenmek istemiyorum ama hala kasık ağrım var ara ara geliyor ağrı
Perihanalp cylnnzl zaten gidiyorsun sabunla suyla yapıyor bi kerede bakıyor öyle adetin bittiği gün birlikte oluyosun hemen kalıyorsun eğer kalmazsan o zaman bidaha dene zararı yok ama vakitte kaybetme zaten ondan dolayı olmazsa benim teyzem demişti anca tüp bebek eskiler biliyor 10 yıldır çocuğu olmayanlar bile ona gidiyor o da kaldırıyor çok hamile kalan oldu öyle
Perihanalp cylnnzl mesela benim akrabalarım da oldu öyle onlarındq kaldırdı onlarda hamile kaldı sonra doğum yaptılar bidaha çocuk istediklerinde olmadı göbeğini tekrar kaldırdı oldu yani pek bilen yok herkes keşke bilse bi umut deneseler olur
Taze_hamis cylnnzl d vitamini eksikliği gebeliği engelliyor diye biliyorum ben canım. Ben hamile kalmadan evvel kullanmıştım ve balık yağı vermişti doktorum ve folik asit tabi. Ama ben hamile kalmamı kesinlikle soğan suyuna bağlıyorum canım. 2. Yılımda hamile kalabildim
cylnnzl Taze_hamis ben soğan sevmem hiç yemem bile ama soğan suyunu duydum denemeli miyim acaba bilmiyorum ama d vitaminlerime gelince mutlaka aksatmadan kullanicam artık
Minnak_ana cylnnzl canım folik asit takviyesi basla, eczaneden al, o cok etkili oluyor, bide stres hemen olsun isteyince zor psikolojik olarak. Ben hamilw kalmadan kullanamaya başlamıştm sonrasındada ki1,2 içinde kaldım🥰
cylnnzl Minnak_ana folik asit eksikligim var zaten düzenli kullanacağım artık ama doktor haftada iki tane tablet folbiol verdi ama günde bir kullananlar da var haftada iki olunca unutuyorum günde bir kullansam diye doktoruma danisacagim artık
Taze_hamis cylnnzl bide ovulasyon testi kullan tatlım. Ben onu da kullanmıştım yumurtlama günümü görebilmek için
Taze_hamis cylnnzl canım sağlık ocağında ölçtür değerlerini sürekli vitaminlerin fazlası da zarar oluyor çünkü . Bende çikolata kisti vardı tüp bebekten başka çaren yok diyordu doktorlar. Tüp bebek için konuşmaya gittik ertesi günü test yaptım gebeymişim Allah’ıma hamd olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim çok zor zamanlar geçirdim 2 yılda ama hamdolsun. Dediğim gibi hamile kalmadan önceki ay soğan suyu içmiştim. Ve hamile kalmışım 😊😊😊😊🙏🙏🙏