Kbrazcan Yamus 12 de kız %55 dedi Pazartesi gidecez doktora 16+3 oluyorum bakalım değişecek mi 🤭 merak ediyorum bende ☺️
Yamus Sesem cikintiyimi bakti aceba doktor Bana dedi cikinti kizlarda duz erkeklerde havaya bakiyo senin duz gibi dedi
Yamus _kubranurr_ peki sizin pipi gecmi olusmustu aceba Bana doktor cikinti havaya bakmiyo duz gibi kiz dedi
Sesem Yamus evet bi çıkıntısı oluşmuştu bir haftada ama klitoriste olabilir dedi bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsun 😇
Elisaalya Yamus 10.haftada kiz dedi drum 12. Haftada da kız dedi 14 . Haftada erkek dedi. Bakalim 16 da net gosterir dedi hayirlisi bakalim🤗
Sena09 11 de kız dedi , dün gittim 14 de erkek dedi. Cinsel organını falan da gösterdi hatta. Sanırım detaylıya kadar öğrenmemek mi gerekiyor bilemedim. 🤷♂️Dünden beri çok acayip hissediyorum kendimi. İnsan ister istemez kaptırıyor kendini.
edak Prenslerinin_annesi vallahi ne desem boş hiç belli olmuyor kiminin çok erken belli olup doğru oluyor, kimi zaman da benim gibi işte 😌 Allah gönlünüze göre verir inşallah 😇