Yenianne26 Kızlar merhabalar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür olumsuz birşey söylemedi doktor herşey çok iyi dedi. 20+5 günlük olduk kilosu 380 gram dedi. Normade olmadı gereken nedir bilen var mı.
ant2602 Yenianne26 canım bizde 19+5 de 308 gramdık. Doktorum iyi dedi bende netten baktım ama çok alakasız rakam çıktı. Birde her bebek aynı olmaz. Cinsyet bile kiloda farklılık yaratır. Cinsiyet ne senin
Aysegnl51 Yenianne26 nette cok düşük yazıyoalr bence benim 18. .hafta gittim 310 gramdı. Baktm cok fazla geldi bana da. Ama önemli olan kilosu da degil rahatsan tamam iste😊
Cilek_kentli Yenianne26 21+1 de bizim de kilomuz 478 gramdı. Normal dedi doktorumuz. Internette her yazılan doğru olmuyor maalesef.
Yenianne26 ant2602 erkek bugün tekrar doğruladı %100 erkek dedi. Bana da sanki fazla gibi geldi netten baktığımda 22 haftalık kilosu çıkıyor
Eminesss Benim 22+4 de 540 gramdı internetten araştır istersen ama normal bence zaten son aylarda kilo artışı oluyormuş tabi kilolu olması değil sağlıklı olması önemli ☺️
Elifduman Benimde 21. Haftada 420gramdı boyu da 25 cm’di. Doktor gayet iyi dedi. Sizinkinin boyu ne kadardı
Yenianne26 Evet bende korktum bir an hani çok mu kilosu diye ama doktorumuz herşey çok normal dedi tecrübe olarak size de sormak istedim 🤲