Sabiugur Anneler yardım edin grip oluyorum galiba sizlerden uzak tam tutmadan geçmesini sağlamam lazm Bi tavsiye edermisiniz lütfen korkuyorum minik civcivime bişi olmasına
Suveydaa Sabiugur kuzum iki kaşık balın içine biraz zencefil karıştırıp yemeyi dene mümkünse sabah aç karnına, günde bi kere nane limon, bi kere de tarçın limon ıhlamur iç ben öyle yaptım üç günde atlattım, çok geçmiş olsun 😅
Hem25 Sabiugur bende suan gribim , ıhlamur zencefil limon cay yaptım birde taze zencefili bala karıstırıp 1 kasık yiyorum , sükür kemik agrılarım biraz azaldı 1 gün oldu daha zaten hep böyle yaparım ise yarar bide bol bol meyve
Cemre20 Sabiugur tavuk suyuna çorba bol karabiberli çorba ile ayağa kalktım ben zencefil kullanma demişti doktorum ıhlamurda bi bardak iç fazla içme dedi bal limon içtim bol bol geçmiş olsun
Sabiugur Suveydaa bana yeşil çaylardan hiç birini içme dediler nane limondamı dedim oda olmaz dediler bu yüzden korkuyorum ilaçta olmaz napmam lazm bilemedim
Elifylcnlr Yarım limon bir kaşık bal,bir çay kaşığı tarçın,bir yemek kaşığı elma sirkesi sıcak su ilave ettim bir saate faydasınız gördüm.tadı da kötü değil gün de iki defa yaptım bir gün sonra hiçbişeyim yoktu çok Şükür
Hilalnur_ Geçen hafta grip oldum bende çayıma her içtiğimde sabah da akşamda yarım limon sıktım bir kupaya 2 günde atlattım çok şükür
Sabiugur Hilalnur_ şükür ilaç içmek yasakta buruna hani damla damla dökülen ilaç varya ondan döksem zararı olurmu
Hilalnur_ Sabiugur onu da ilaç almak istemedim henüz bebeğim minicik gelişme aşamasında olduğu için tuzlu su yaptım banyoda plastik bir bardağa gidip gelip burnumu temizledim öyle yapabilirsin
Hem25 Sabiugur burun acıcı olarak burun yıkama kiti var cocuklar icin kullanılanı aldım ben burnu kurutuyor damla zararlı tabiki
Eylotti Ben bal zencefil zerdaçal karabiber karışımı yapttım ve bol bol ıhlamur içtim doktprumda onaylamıştı. Geçmiş olsun
Sabiugur Cemre20 teşekkür ederim galiba geçmiyvek çünkü çayları içemiyorum tavuk çorbası falan düşüncesi midemi bulandırıyor 🙄