Seymabln Essem hayır endişelenmeyin hicbir zararı olmaz doktorum etsiz oldugu takdirde cigköfte tüketebilirsiniz demisti icinde et yoksa sorun yok demektir.
ant2602 Essem içinde et türü olan şeyleri çiğ tüketme canım toksoplazma ne öyle bir enfeksiyon kapabiliyorsun. Bebeğe zararı olabiliyor. Bende çiğ köfte yiyorum ama kesinlikle etsiz. Salam falan yemedim. Sucuğu iyice pişirip yiyorum .
Rabia5541 Essem ben 5 aydır 4 ayrı günde yedim cigköfte 3-4 lavaş kendim sarıp sarıp dayanamadım zararlı biliyorum canım çok cekmişti
Essem Seymabln Çok teşekkür ederim satan yere de ozellikle sordum et bulyon veya et var mı içinde ben hamileyim diye sordum. Ama yine de korktum açıkçası
Seymabln Essem rica ederim. Etli çiğköfte satışı yasak oldugu İcin hic endişelenmeyin. Ben de dayanamayıp yiyorum arada☺️
Essem Rabia5541 benim de canım çok aşırı çekiyor frenliyorum kendimi bugun dayanamayıp yedim bir tane 😊
duygusm Essem Hazırlarda çiğ et olmadığı için önemli değil. Paketli olanların yağ içeriği pek kaliteli olmuyor ama bir taneden hiçbir şey olmaz 😊