Ezgievrenn Kızlar selam. Doktordan geldim şimdi. Tahlillerime falan baktı güzel dedi ama burda bi kaç bayan tsh 3.26 da doktora gidip söylememi istemişti. Kadın doğumcumda 3 gebelikte normal bi sıkıntı yok dedi. Gerçi bu her ay değişen bişey düzenli olarak ölçtürmek gerekiyor mu? 3 hafta önce gittiğimde ultrasonda 3 gün gerideydi günümüzü yakalamışız çok şükür tam 9 haftalık olmuşuz. Ve bebeğimin başı da kendi de sola yerleşmiş kız mı ki :) 3 hafta sonra tekrar kontrolum var ozaman ikili test falan yapılacak görürsek cinsiyetini söyleriz dedi cok heycanlıyım.
SevdaLinkaaa Ezgievrenn Benim doktorum düzenli olarak baktırdı her ay , ama genel kan sayımı idrar falan da yaptırıyordum.😊Yerleşimi bilmem ama doktor tecrübeli ve işinin ehliyse ikili testte öğrenebilirsiniz . Ben öğrenmiştim ve değişmedi .😊
Merrvee Ezgievrenn bnmde o haftalarda 3,25 ti düzenli takip edildi normale döndü ilaç kullanmaya gerek kalmadan , gebelikte 2,5 olmasi gerekiyormuş
Songultombul123 Ezgievrenn benim de tsh o sekilde ilac kullaniyorum ilac baslatti doktorum ve dahiliye. 3 un altinda cikmisti ilk zamanlar onlar da 3 un altinda olmasini istemiyiruz gebekikte dedi ilac kullaniyorum suan o duzeltti tsh mi
Ezgievrenn SevdaLinkaaa Merrvee Songultombul123 teşekkür ederim kızlar ozaman normal benim. Bir dahaki ay sağlık ocağında tekrar yaptırayım ben kendim takip edeyim madem☺️