Esrpl Sizlere doğum hikayemi uzun uzun yazacağım lakin öncesinde şunu söylemeliyim; Kartal, Pendik, Maltepe bölgelerinde oturup doktor arayan veya hastane soranlara kesinlikle Kızılay Kartal diuorum. Ebeler hemşireler özellikle doktorum Pınar Yıldız mükemmeldiler. Herkese tavsiyemdir. Daha iyi bir doktor bulamazsınız.
Cgdm05 Deletedmom0065 bezmialem doçent pınar özcan,mehmet serdar kütük ve taha takmaz muhteşem üçlü diyorum ben onlara:))
Cgdm05 Deletedmom0065 bu söylediğim doktorlar zaten istersen özel olarak giriyo doğuma sezeryande yapıyolar bildiğim kadarıyla çünlümbana sormuştu doktorum pınar öZcan nasıl doğum düşünüyorsun diye
Deletedmom0065 Cgdm05 simdi baktim instagramdan takip ediyormuşum pinar ozcan ı 🙈 çok sevilen bi doktor ya hep goruyorum paylaşımlarıı
Esrpl Doktorumun hiç sosyal medya ile işi yok bu arada eşi de doktor karı koca harikalar. Doğum süresince yanımda oldu gitmedi sabah gelir gelmez odama kosuyordu. Teselli etti sürekli. Şanslıymısım diyorum. Gittiğim doktorum muaynehane açmasa belki Pınar Hanımla tanışamicaktım.