Bernaszn Merhaba hanımlar ben 17 haftalık gebeyim henüz bebek hareketlerini hissetmiyorum siz kaçıncı haftada hissetmeye başladınız ? En son kontrolümde bebeğim çok hareketli değildi ama kalp atışı herşeyi de çok güzeldi buda beni tedirgin etti sanırım bir an önce bebeğimi hissetmek istiyorum sizlerin nasıl oldu benimle paylaşır mısınız
busraa_01 Bernaszn Bu haftadan sonra hafif hafif hissetmeye başlarsınız bende 16 haftadan sonra bi şeyler hissetmeye başlamıştım çok az net olarak 19.haftada hissettim😄😊
seymakumatarnsf Bernaszn Çok normal. Heyecanlanıyoruz. Bende öyleydim. Sakin ve sabırlı olmak lazım☺️🙏🏻
Bernaszn seymakumatarnsf teşekkür ederim sağlıklı bir şekilde bebeğimize kavuşmayı nasip etsin Allah’ım 😍
Bernaszn Emin_e bende elimi karnıma koyduğumda birşeyler elimin altından kayıyor gibi gelirdi hep ama sanırım bana öyle geliyor teşekkür ederim 😊
busraa_01 Bernaszn Hayır ilk 16.haftada tekme değilde böyle içimde bir kıpırtı gibi birşey tarif edemiyorum😄Ama 19.haftadan sonra artık tekme gibi belli oluyor hareketleri😊