Fdle Kızlarrr yine ben 🤦♀️ 23 haftalığım şu son 3 gündür kuru bi karın ağrısı var bende çok aşırı değil ama gün içinde böyle rahatsız edici bi ağrı sebebi ne olabilir karnım büyüyor ondan olabilir mi
Fdle Ilknur_emin cok tesekkur ederim canım benim de karnım aşağıda henüz ne zaman yukarı çıkıcak diye merak ediyordum 🙏😊
Ilknur_emin Fdle doktorum çıkmaya başlayacak artık demişti bana geçen hafta canım 22 inci haftadayim hatta doktorum pimpirikli olduğumu bildiği için zaman zaman bacak kalça kasık kramplarin karın kasık agrilarin olabilir korkulacak birsey değil bunlar demişti
Fdle Ilknur_emin içimi rahatlattın canım çok sağol peki hareketler nasıl sende benim ki çok tembel ve inat canı isteyince atıyor tekme istemeyince de ne yaparsam yapayım tık yok
Ilknur_emin Fdle ne demek balm prenses hanım geceleri arada pıt pıt ediyor onun dışında gün içinde hissetmiyorum bazen 2 3 gün hiç hissetmiyorum benimkide tembel yani canım
Fdle Ilknur_emin bakalım belki haftamız ilerledikçe güçlü tekmeleri olur hareketleri artar belki inşallah yani 🙏😍
Ilknur_emin Fdle doktorum. Birkaç haftaya daha çok hissedeceksin 1 ayada çok Tekmeliyor diye şikayet edeceksin dedi