AycanFb Arkadaşlar merhaba bir site buldum ben alışveriş yapmadım ama belki çok canı çeken arkadaşlarımız olabilir🤗 www.aşeriyorum.net sayfasında istediğiniz bir meyveyi bulabilirsiniz😍
jrarya AycanFb nasıl bi iyilik yaptın bilsen iki meyve vardı canımın çektiği ikisinide sipariş vericem Allah razı olsun 🍀🍀🍀
AycanFb jrarya bunu bildiğim için söyleme gereksiniminde bulundum 🤗🤗 Yardımcı olduysam ne mutlu bana🤗
AycanFb NaimeYilmaz bazıları dondurulmuş bazıları taze bende erik sipariş verecektim ama içinde 5 tane oluyor ben erik aşığı birisi olarak o bana hayatta yetmez ve daha da deliririm erikkk diye 🤣🤣🤣🤣🤣 O yüzden 1-2 ay beklemeye aldım kendimi🤣🤣🤣
EbruUslu NaimeYilmaz tazedır bence bu mevsımde benımde canım ıstemıstı 6 sene once ve ufak ama tazeydı😀 sizinde cinsiyet erkek mi acaba ben oglumda canım istemişti😃
KubraatMacit NaimeYilmaz bu site mi bilmiyorum ama arkadaşım sipariş vermişti 3 erik 50 tl Resmen içi bızuk gibi buzluktan çıkmış erimiş gibiydi
AycanFb KubraatMacit bilmiyorum ki bana öneride bulundular ben henüz bir alışveriş sağlamadım 5 tane erik 40 TL ve sitenin üstünde taze erik gelmiştir yazıyor bilmiyorum.
AycanFb HamiEsmaAydn evet hamilelik sevmediğimiz şeyleri bile sevdirir oluyor🤣🤣 Kavun da var bu sitede taze diyor ama bilmiyorum.
KubraatMacit AycanFb 5 erik yesem daha beni kimse durduramaz sitenin deposunu falan basarım 😂 bizim bahçeden Nisan sonu çıkıyor ben onu bekliyorum 😂