Busra61 Yarın hem 2li testimiz var gemden cinsiyetini öğrenicez inşallah 13haftalık hamileyim ve heyecandan içim içime sığmıyor 2li testi benim gibi heyecan yapanlar var mı 🙈
DenizOcakLafc Busra61 ben de çok heyecanlıyım yarın sabah gidiyorum 11 haftalığım ama cinsiyete daha vardır benim 😊 2 li test isteyecek doktorum büyük ihtimalle .
Nefesim Ireem20 hayırlısı olsun canım erkke olunca erkenden gösterıyormus kendını kız bıraz daha gec belli oluyormus bende 11 . Haftadayım meraktan catlıycam🙈🙈
Epelinkiran Bende 10 haftalığım 20sinde gel dedi doktorum çok heycanlıyım. Her akşam kötü rüyalar görüyürum bebeğimle ilgili ya bi şey çıkarsa diye 😔
Yaprak41 SezginEbruVural yani benim doktorum solda ise kız ihtimali yüksek dedi sağdaysa erkek ihtimali var dedi benim sağ tarafta sonuçları aldığımda ise erkek çıktı
Ireem20 Nefesim Ay bide beni düşün canım 3 kere gittim cinsiyet için ama yok ya secde pozisyonynda yatiyo ya da orasini kapatiyo 🙈
58denizfatos60 Nefesim süpriz oldu bide ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemiş ve çocuğu yoktu olmaz dedi doktorlar ama oldu şükür 🙏😘