Superanne Hacer_ikiz_gebe Allah yolunda ana babasına saygılı vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun. Aynen neyin ne zaman hayırlı olduğunu bilmiyoruz
Minikkuzuma Superanne öyle yap canım ayrıca rahim açıklığın var ise çok katı yiyecek tüketme kabız olmamalısın ki ıkınma olmasın açıklıkmışsınız için sen beslenmeme dikkat et güzel şeyler düşün yavaş hareket et bak herşey düzelir 🧚🏼♀️🧚🏼♀️
Eceece1 Bsrkoc riskli dönemlerimiz aynı haftada başlamış ve bende 28+3 oldum .. peki serklajlımısın? Rahim açıklığın ve kısalığın ne kadar ?
Superanne Arkadaşlar bu sabah pembe sulu iki damla kadar akıntım vardı nişan mı yoksa dün sabah olduğum muayene sebebi ile mi? Napcam şimdi bekleyeyim mi öğlene kadar
Superanne Bsrkoc sabah gittik acil. Doğum yaptım. Hepimiz iyiyiz elhamdülillah. Bebekler küvezde. Bundan sonrası Rabbime kalmış.
denizadaalpp Superanne aaaaa doktor demekki bildigi gordugu bisey varmis dogru bilmis canmm Allahm guc kuvet versn bebislere saglkli bi seklde inş
Bsrkoc Superanne aaa gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhhatli evinize dönersiniz ❤️ Nişan mıymış peki o akıntı?