Elay_Mirzeyeva Cz34 normal zaten canim bebeklerimiz buyudukce bedenimiz agirlasiyor.katlanicaz guzel meleklerimiz icin.inshAllah sag salim alalim kucagimiza.Amin🤰🤱
okyanustakibulut Cz34 ilk 3 ayda tam 10 kilo verip 52 kiloya düştüm ama şimdi istahim bir acildi 15-16 haftalar rahat 3 kilo aldim yavas yavas alıyorsun geri. Bence kilo verip almak daha iyi oldu en azindan cok fazla kilo almis olmam😁
Cz34 okyanustakibulut bende fazla kilo almış olmam herhalde seninkide biraz fazlaymış benden daha çok kilo vermişsin üzülme ama süt için yiceksin doğumdan sonra 🤰🏻🙏🏻
Cz34 Canliva serum takılmayı denesen çok fazla kilo vermişsiniz 14 haftaya göre doktorum bana dediki ölüme kadar gidiyor böyle zayıflamak biliyorsun değilmi dedi seni seruma bağlayımmı dedi daha dün gitmiştim doktora üzüldü durumuma ama yemem açıldı azda olsa yiyorum söyledim doktorumada gerek yok dedim
okyanustakibulut Cz34 yok valla hic üzülmedim ki 😁 çünkü bebeğim zaten besleniyor vücudumda ki besinlerden sıkıntı yok yani
Sumeyye_g Cz34 merak etme zamanla alıyorsun bende verdim iştahım yoktu sonra 3 kilo aldım birden şimdi dikkat ediyorum yine çok almayım diye ister istemez alıcaksın iştahın açılacak
Tospikannesi Cz34 ilk 3 ay bende kilo verenlerdenim, sonrasında iştahım yine yoktu ama 22 kilo aldım normalde yiyen bir insanım 😅doguma son 2 hafta kalanda tartılmaıdm belki 25 olmuşdur😂😂 iştahım çok olsaydı 40 kilo alırdım heralde 🤭🤭
Esmeray_Emine Cz34 bende dun bununla ilgili post acmistim 17 haftalik olduk ama hala devam ediyo malesefki bulanti ve istahsizlik ve hala bisey yiyemiyorum hatta su bile icemiyorum
Esmeray_Emine Cz34 bende su an 5. ayima girdim bendede durum ayni tam 8 kilo verdim ve eski istahim kalmadi herseyden tiksindim ve bu surecte midemde kuculdu yiyemiyorum ama cocugun durumu gayet iyi
Cz34 Esmeray_Emine Nasıl mucize değilmi şükürler olsun bebeklerimizin durumu iyi biz sanıyoruz çok küçük kalıcak bebek yiyemiyoruz şu bu derken onların durumları bizden iyi aman kimseye demeyelimde nazar olmasın 🧿🤰🏻