A_syma Sürekli burada doguramayanlar diyerek yazıyordum evet bende dogurdum :) 41+0 da muayene oldum sancim vardi ama dogum icin yetersizdi diger gune suni sanci ile dogum icin gün aldim. Sabah 9 da yatisim yapildi 2 cmle fitil takildi sanci destegi icin. Sezeryan ihtimalimde oldugu icin lavma yapildi. Nst cekiliyo bi yandan istifra ediyorum Muayeneye alindim 3 cm yarim saat sonra bidaha 4 cm. Dayanamaz olmustum sezeryana alin demeye basladim Yürümen lazim diyolar yataktan kalkamiyorum yarim saat ya gecti ya gecmedi Cok afedersiniz bi anda altima kacirmamla hemen muayeneye aldilar ben agliyorum sezeryan diye ebe 9 cm olmus ne sezeryani dedi bu kadar hizli beklemiyordum ardindan doktor geldi biraz daha ugrasmam gerektigi soylendi sanci geldikce ikinip comeltildim yarim saat sonra doktorun gelmesiyle dogumum gerceklesti :) bol dikisli kesili 5 saat suren dogumum.
A_syma Bu arada çatı darlıgım ve egrilimden dolayı sezeryan ihtimalim vardi ve normal dogumum zorlu oldu :) doktorum sayesinde normal oldu diyebilirim