Fdle huysuzpanda inşallah hayırlısıyla o haftalara geleyim bende buraya post açayım yavrum çok hareketli uyutmuyor beni diye 😁😁
[silindi] Fdle Merak etme kuzum kafayı takmayınca pat diye geliyor o vakit😍 daha dün 7 haftalık iken geçer mi zor günler diyordum şimdi 31 haftalık olduk bile😍😍
Fdle [silindi] evet haklisin valla en dogrusu kafaya takmamak bende 4 haftalikken ogrenmistim vakit nasıl gecicek diyordum ama geçiyor işte 😍🙏🙏
nahirci6041 Fdle canım 25 haftadan sonra daha hareketli oluyorlar 23 de bende oyleydım canı ısterse hareket edıodu bende korkup kaç kez gıttım doktora ama simdi 28 haftalık olduk ne gece ne gunduz durmuyor kızım :)
Dudus Fdle normal normal bnm kızda 33 haftalık oldu hala yavaş hareketleri kız çocuğu ağır olurmuş öyle diolar doğru yani 😂
Aysemustafa Sen ne kadar hissetmesende o bi o kadar hareket Li ben her sağlık ocağına gidişimde kalp atışını dinliyor geçen gün ben arada hissettiğim halde kalp atışını bir türlü dinleyemedi hareketlerinden dolayı ama biz onlar kadar tecrübeli olmadığımız için fark edemiyoruz sanırım korkma canım bence herşey eminimle yolundadır
Fdle Aysemustafa Inşallah kuzum zaten çarşamba günü rutin kontrolüm var o zaman doktoruma sorarım bakıcam bi ultrasonda ne kadar hareketli olduğuna 😊
Esraozturk92 Fdle benimkide kız şuan 19+3 haftaligiz ama 16dan beri çok hissediyorum o kadar hareketliki sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum bence haline şükret 😄😆
Fdle Esraozturk92 o tuvaleti mesken tutma hâli bende de var canım benim karnım aşağı da çoğu kez hareketlerini de vajinamda hissediyorum ondan dolayı heralde diye düşünüyorum 😍
Esramese Fdle ben 9ay hic hareket etmemisim annem öldummu diye hergun kurcalardim ovalardim derdi o derece harekt etmezmisim
ipek_55 Fdle benim ilk oğlum öyleydi doktor zorla uyandırırdı doğunca da öyleydi uykucu şimdi ikinci oğluşum geliyor buda 17 haftadan itibaren duyuyorum hemen hemen uyuduğu yok diyorum 5 dakika duruyor sonra tekrar başlıyor