asyaa15 Kızlar ne durumdasınız. Bulantılar azaldımı ? Belirtileriniz neler. İkili tarama için gün aldınızmı ?
firstbabyy asyaa15 benim bulantılarım hiç azalmadı aksine daha çok arttı 🙈 10+5 hatta gece bile bulantıdan uyanıp ekmek arası bal yedim geçsin diye. İnşallah en kısa sürede geçer bulantılarım zayıflamaya başladım
Ruhsuz asyaa15 10+4 bu zamana kadar mide bulantısı vardı, koku hassasiyeti bunlar biraz azaldı ama tam geçmedi 2 gün önce muayene gittiğimde şeker çıktı bende diyete başladım 17 Ekim de ikili için randevu verdi ultrason
Gokce_ asyaa15 10+2 bende 12. Haftada gideceğim 2li test için bulantılarım biraz geçti mide yanmam oluyo biraz zaten hep vardı birde belimde kasıklarımda ağrı oluyor bazen sürekli ayakta olduğum için sanırım
Islim123 asyaa15 10+5ten selamlar kahverengi lekelemem var progestan kullanıyorum. Mide bulantısı devam :)
Guleren 10+6 dayım canım bulantılarım normale göre azaldı ama her hangi bir yemeğin yanına gitsem yada dolabı açsam öğürüyorum sürekli açım.2 hafta sonraya randevu verdi doktor inşallah güzel sonuçlanır.sen kaçıncı haftadasın aldın mı randevu 2li test için..
asyaa15 Guleren 10+4 üm bende canım haftaya normal muane var 9 da gitmiştim. 12 nin sonuna aldım ikili test için canım. Bnm bulantılarm baya azaldı yiyebiliyırum ama bazı keskin şeylerde beni mahvediyor. Gögüslerim tamamen yumuşadı gibi. Baskada belirtim yok. İnşallah iyidir miniğimiz.
Bernayksl Guleren 10 haftaligiz öyle yiyorum hiç doymuyorm 7. Haftadan beri aç kaldikca boş boş öğürüyrm sürekli acikan biriyim bide öyle yiyorum kilo artışı da yok benimki çok değişik bı durum 🙂🙂
asyaa15 firstbabyy walla bilmiyomki ben de gecti iki üç gündür iyiyim . İçimde bi tuaf oluyor miniğim iyidir inş ters giden bsey olsa hissederim herlde.
asyaa15 Ruhsuz bnde 25 ekim e aldım test için. Tedirginim belirtilerim gittiği içinde herlde azaldı diyorum. Çok şükür kanamam lekem falan da yok. Çarsamba günü muanem
asyaa15 Gokce_ bel agrım sürekli var bende. Kasıklarım da yok bsey. Gögüslerm cok hafif agrıyor. Bulantm da yok denecek kdr. Suan baska bi belirtim yok.
Gokce_ asyaa15 benimde sürekli olmuyor kaşık ağrım sanki gaz sıkışması gibi aslında sancı değil ama bel ağrım beni çok korkuttu sonra baktım herkeste varmış normal herhalde dedim ☺️ En son 7 haftalıkkken gitmiştim çok merak ediyorum Suan meleğimi daha iki hafta var görmeme🙂
asyaa15 Gokce_ sabret az kalmıs kuzum. Rabbim saglım versin inşallah iyidirler canlarımız. Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin. 🙏
Meltem_tprk 10 haftalığım kasıklarımda hic geçmeyen agrım var 2 haftadır başlayan mide bulantılarım yemek kokularında gelemiyorum dünde akıntı ile nokta nokta kan geldi böyle olan var mı aranızda leke tarzında
Bernayksl 10 haftaligiz öyle yiyorum hiç doymuyorm 7. Haftadan beri aç kaldikca boş boş öğürüyrm sürekli acikan biriyim bide öyle yiyorum kilo artışı da yok benimki çok değişik bı durum 🙂🙂
Yagmureyupoglu 10+1. Çoook şükür bulantimda agrılarım yok hersey çok iyi gidiyo. Pazartesi randevumuz var bakalm. Tarama icinde ozaman takrar ravdevu verirler sanırım
MrsClk 11+3 haftalığım bende haftaya gideceğim 2li teste hiiç bulantı kusma olmadı bende, adet olamama diye bişey olmasa anlamazdım hamile olduğumu 🤭