Deletedmom0065 Kizlar merhabaa cok kararsiz kaldik fikrinizi almak istedim 🦋 Ali Tuna 🙋♂️ mı yoksa Tunahan mı 👶 Yorumlarinizi bekliyorumm hadi artik karar verilsin🤗
nektarin_moms Deletedmom0065 Tunahan. Kulağa daha hoş ve farklı geliyor. Tunanın anlamını bilmiyorum ama han hükümdar demek hem☺️
Deletedmom0065 Burda da mı kararsiz kaldik kizlaar 🐒 seçme sebebinizi de yazar misiniiiz😓 çok kararsiz kaldimm😓 kapi susu yapicam yapamiyorum 29.haftadayiz😊
hilalyavuz Deletedmom0065 Tunahan bence ☺️ Benim yeğenimin ismi de Mehmethan bilmiyorum uyan isimlerin yanına han çok yakışıyor 💙 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım 🤲🏻☺️
Deletedmom0065 nektarin_moms böyle daha agır gibi geliyor dimi 🤗 ama iki isim mi tek isim mi bilemedim 😓 tuna kiza da erkege de koyulan bir isim o yuzden basina ali ya da sonuna han duşundum 🐦
Deletedmom0065 yoyeomu12 eyvah ben ismin insana verdigi enerjiye çok inanirim cevremde de hic tunahan tuna çocuk tanimadim 🙈
hilalyavuz Deletedmom0065 yeğenim 9 aylık Maşallah gerçekten akıllı bir çocuk uyku konusunda gün içindeki hali keyfi beslenmesi, huysuz bir bebekliği olmadı tabi ilerleyen yaşlarda nasıl olur bilmem ☺️