Minnosizmmm Refyamat henüz doğurmadım ama haftan yakın pembemsi bi akintin da varsa bence hemen doktora git derim doğuruyorsan bile burda kimse bise yapamaz canım sana
Annevebebisi Refyamat ben de doğumu bekleyenlerdenim. Sancıların düzenli mi canım. Ara ara yalancı sancılar oluyor bende
Annevebebisi Refyamat yarım saatte bir ise doktora gitmek için acele etmeyebilirsiniz tabi siz bilirsiniz. Bebeğinizin hareketleri nasıl şuan
Ceyda28 Refyamat 5 dakikada bir 30 saniye geliyorsa sancılarınız doğum sancısı anlamına gelir. Dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır. Ilık duş alıp dinlenmeyi deneyin birde öyle bakın devam ediyormu
Refyamat kasılmalarım var onun dısında hareket ediyo sürekli küçük abdestim geliyo bu da bi belirti midri acaba
Annevebebisi Refyamat ne zaman sık kasılmalarım olsa sık sık tuvalete gidiyorum. Hayırlısı olsun belki de doğumunuza az kalmıştır. Eğer ki sancılarınız sıklaşırsa öutlaka doktora gidin
Refyamat Kasılmalarım bugun başladı sancımda 2 saattir felan ara ara geliyo sabah ola hayrola demişler tesekkür ederim bu arada canım