Merveyrdm2303 Karnım ağrıyor ishalde olmuşum ayrıca bide midem bulanıyor üşüttüğümü düşündüğüm için doktoruma yazmadım çünkü bebeğimin haraketleride düzenli. Siz böyle ani gelen soğuk almalarında neler yapıyosunuz. 32. Haftama girdim 🖐
Feminel16 Merveyrdm2303 ishal hamilelikte tehlikeli canım. Su kaybı oluşabilir çünkü vücutta o yüzden doktorunu yinede haberdar et derim. Bide kendini sıcak tut 1 bardak ıhlamur, nane limon içebilirsin.
Ayserose Merveyrdm2303 mervemmm nasılsın.ben aysegül burda seni görünce cok mutlu oldum ben pudradan aysegül şimşek umarım tanıdın nasıl merak ediordum seni 🙏🏻🙏🏻
Ezgiili Feminel16 aşırı ishal oluşumundan mı bahsediyorsunuz yoksa normal ishal olunduğunda 1 gün sürende de mi su kaybı oluşabiliyor?
Merveyrdm2303 Feminel16 dün günde dördü bile geçmişti ama doktorum iki gün baz alarak haraket edilmesinin doğru olduğunu söyledi 🤷🏻♀️
Feminel16 Ezgiili benim doktorum 1 günde 4 kez ishal şeklinde büyük tuvaletini yaparsan haber ver demişti. Ben o şekilde serum yedim hep.
Ezgiili Feminel16 Hım anladım bende günde 3-4 kez olursa doktora gidilmesi gerektiğini duydum o yüzden sordum. Teşekkür ederim
Badevehande Bende 32 de öyleydim canım 33 de geçti kimisi kabız oluyor kimisi ishal içtiğimiz ilaçlarda yapıyor tabi. Yoğurt muz ye bol su iç muhtemelen birşey yok diyip eve gönderir doktor😊
Merveyrdm2303 Ayserose ah ayşegül seni gördüğüme çok sevindim 🥰 İyiyim sen nasılsın ne kadarlık hamilesin görüşmedik hiç çok sevindim ☺️
Ayserose Merveyrdm2303 bende inan cok sevinnndim güzellik🙏🏻🥰 36 haftalık hamileyim kuzum,sanada banada hayırlı olsun bebişlerimiz🎈❤️👼🏼