hilalyavuz Terspektif amin amin inşallah 🤲🏻 Maşallah siz büyüksünüz cinsiyet nedir yazdın mı bilmiyorum gözden kaçırmış da olabilirim yazışma esnasında
Terspektif hilalyavuz yok yazmamıştım oğluş bekliyoruz kısmetse 🙈 evet büyüdük valla canım zaman koşuyor 💃
hilalyavuz Terspektif oyy maşallah bir prens geliyor 💙🧿 evet ben de bugün aynısını düşündüm daha dün sanki idrar testi yapmış gibiyim nasıl geçti anlamadım zaman
ponciklerin_annesi hilalyavuz Yokk canim 2 yasinda bi Prensesim var Simdi Oglusumu bekliyorum , 26 Haftaligiiz 😊
hilalyavuz Elmas24 evet canım istanbuldayım doktorum kuzenim benim devlet hastanesinde, ondan dolayı devlete gidiyorum
ponciklerin_annesi Terspektif Benimde oglan uyutmuyor canim , Babamizda Iste Calisiyor , Kizimi uyuttuktan sonra Uykusuz Geceler basliyor bende 😊
Terspektif hilalyavuz gerçekten öyle canım hani zamanın içindeyken of geçmiyor günler diyorsun sonra katettiğin yola şöyle arkanı dönüp bi bakıyorsun vay be daha dün gibi diyorsun 🙊 çok ilginç gerçekten
hilalyavuz ponciklerin_annesi yaaa maşallah Allah bağışlasın canım evlatlarını sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲🏻☺️