hilalyavuz Deletedmom0810 hala rüya görmüyorum göremiyorum 😂 2 gece dediğini yaptım düşündüm falan yok rüyama girmedi aksine kabus gibi bir rüya gördüm 3 gün önce de
Terspektif Elmas24 renkli de mi dik görünüyor canım normalde mi. Bizimkide siyah beyazla bakarken yan renkli açınca dik görünüyor hiç doktora sormadım neden diye 😂
Elmas24 Bn uzun zamandır ilk defa bu gece buraya yazdm cunku oda cok canim skldı bu gece uyuyamıyorum diye kimseyle konusmadım bilmiyorum 😀😀
Deletedmom0810 Elmas24 hep yaz kız 😂 ben çok seviyorum böyle güzel insanlar denk gelince insan iyi hissediyor 🥰
hilalyavuz Elmas24 yok benim siyah beyazda ayakta,resim nasıl atılıyor acaba atsam baksanız siz de henüz hiç renkliye girmedim daha 10+2 haftalığız 💜
Deletedmom0810 hilalyavuz kıyamam ya ben de merak ediyordum bak denk geldik öğrenmiş oldum 😂 Hormonlar yapıyormuş bu rüya işlerini bazen ben de hem korkunç hem de saçma sapan rüyalar görüyorum bildiğin fantastik film tadında 😂
hilalyavuz Deletedmom0810 ayy benimkiler bildiğin korku filmi kabus gibi 🙄🤦🏻♀️ Kaç haftalık oldun sen canım
Deletedmom0810 hilalyavuz https://eksiup.com/ Buraya yükle canım sonra linki kopyala bize yoruma yapıştır