Kbr1212 Arkadaşlar merhaba ☺17 gün önce oğlumu kucagima aldım hikayemi yazmıştım buraya ☺ doğum bir şekilde geçiyor fakat gogus ucu çatlakları 😢😬 hiç olmaz sanıyordum Amaan nolcak sanki diyordum ama gerçekten her yeni anne gibi benim de başıma geldi. Önce sol sonra da sağ göğsüm yara oldu. Hatta sol göğsümü emziremeyince göğsüm şişti mastit oldu ateşler içinde yattım bir gün boyunca. Önce ayva çekirdeği jeli sürdüm geçmeyince lansinoh krem aldım fakat yok bir türlü geçmiyor. Zaten ne sürersem süreyim sonra üstünü kapatınca iltihap oldu hep. Sonra mucizevi iki şey ile tanıştım. Birincisi Kantoron yağı!!! Mutlaka ama mutlaka doğumdan önce alıp sürmeye başlayın bilseydim inanın yapardım 😢 ikincisi ise philips avent gogus kalkani!!! Kantoron yağını sürdükten sonra kalkani takıyorum hicbir yerle temas etmediği için hem hava aliyo hem iyileştiriyor. Gerçekten bu iki ürünü alın 15 gündür geciremedigim ne yaptıysam olmayan yaralar çok şükür 3 günde %70 iyileşti. Sol göğsümü de emzirmeye başladım artık şükürler olsun. Kızlar ben bilseydim hemen kullanırdım o yüzüden size faydam olsun diye yazıyorum inşallah şifa bulursunuz yara illaki oluyo önemli olan doğru bi skeilde tedavi etmekmis bunu anladım umarım faydam dokunur sizlere🤗🌼
Kbr1212 Deletedmom124 çok teşekkür ederim streç film veya buzdolavi poşeti sardığında aşırı iltihap yaptı ben cozumu gogus kalkanında buldm🌸