Denizincani Gul42 27.haftadayiz o kadar isim degistik ki anlatamam her isim postunda farklidir yazdgm isim o derece 😂 esimle isim konusunda anlasamiyoruz Ben Ali Deniz istiyorum esimde Deniz be kiz mi erkek mi belli degil deyip duruyor babasinin ismini birakmak istiyor bende saygi duyuyorum babasinin ismini zaten kullanmycz yanina Deniz koyalim diyorum israrala Hamza istiyor aslinda Hamza ismini Ben de cok sewiyorum ama bir Anne olarak diger ismini de birakma hakkina sahip olmaliyim diye dusunuyorum esim gulerek sakalasarak gecistiriyor olsa da Deniz ismini birakacagim ogluma 🤭
Emin_e 23. Haftaya geldim hala isim yok butun isim postlarini okuyorum belki bulurum diye ama :) ben en cok yusuf koymayi istiyorum, son yıllatda Hz Yusuf'un hayati beni daha cok etkiler olmustu ama eşim pek emin olamiyor bakalim...
nektarin_moms Demir Alp yada Buğra Alp düşünüyoruz. Babası bunlardan başka hiçbir öneriye sıcak bakmıyor. Etrafımda olmasa Umut, eşim ikna olsa bir adını Kayra koyardım😊
Gul42 nektarin_moms bugra isminin anlami nedir . Benim de hosuma gidiyor bugra ismi ama anlamina baktim erkek deve demek hindi demekmis o yuzden vazgectim
Zeytur Afra34 ben de istiyorum bu ismi koymayı,eşimi ikna etmeye çalışıyorum 🙏🏻Çok güzel ve asil bir isim ,adıyla yaşasın,sağlıkla gelsin dünyanıza inşallah 🤲🏻
Afra34 Zeytur amin inşaAllah 🤲🏻 Allah razı olsun sizden inşaAllah adaletli Rabb'imin yolunda hayırlı evlat olurlar size de koymak nasip olur🤗❣️🤲🏻🌺