Sukrann Medipol çamlıca da doğum yapmayı düşünen ya da yapan etrafında orda doğum yapmış olan var mı doğum için düşündüğüm hastanelerden biri ama etrafımda orada doğum yapmış biri yok merak ediyorum.
hilalyavuz Ben de şurada bekliyeyim ☺️ 2 gün önce muayeneye gittim aslında normalde devlete gidiyorum. biraz endişelendim en yakınımda medipol çamlıca vardı oraya gittik doktor epey ilgilendi , endişelenmemden dolayı teselli edecek moral verecek şeyler söyledi bu arada 10+2 haftalığım ve ilk gebeliğim. Ben de devlete gitmezsem buraya gitmeyi düşünüyorum
Smkaya Başından beri orada muayene oluyorum. Önce Kadriye hanıma gittim kısa süreli sonra Elif hanımın devamlı hastası oldum. Dünya tatlısı bi doktor😊 doğuma 4 günüm var inşaAllah orda yapmaya niyetliyim 😊
NurBulut96 Ben de 32 haftalığım Kadireye hanımın devamlı hastasıyım. Çok memnunum doğumu da orada düşünüyorum
Emeeelll Ben de Elif hanıma gidiyorum 12. Haftamdan beri. Şuan 36+3 teyiz. Doktorumu seviyorum gayet ilgili. Daha önce Doğum yapanlarla konuştum memnun kalmışlardı.