Esra-1988 Merhaba kızlar bu ikinci gebeliğim ilk oğlumun ismi Muhammed yağız ikinci oğluma isim arıyorum önerilerinize ihtiyacım var aklıma hiç bir isim gelmiyor
ozguk Esra-1988 biz Eymen düşünüyoruz bebeğim olsun diye annen Meryem suresini okumuş orda geçiyor inşallah oğlumun adı Eymen olacak 🧿💙
Ravza_hayat Deniz Hamza Metehan Tugra Aras ömer asaf Bende nasipse oglusumun adi Ömür Ali olucak son haftamiz ❤❤
minik_kuzu_ ZehraAlbayrak yo hayır bu güzel isimleri niye Arabistan isimleri olarak algıladınız ki hepsinin kişiliği manaları güzel isimler bunlar nerden o tanıya vardınız anlayamadım 😏
ZehraAlbayrak Esra-1988 gokturk alpaslan yaman deniz doruk ediz efe ozan bu isimleri seviyorum aklima gelenler
Asd92 Nevfel Musab Ömer Talha Taha Yasir Hamza Aklıma gelmiyor şu anda başka Bu isimleri yazmanın sebebi hepside çağının halis insanları ve özellikle islama hizmet eden insanlar. Tabi bunlar benim önerilerim 😊 Nasip olursa benim oğlumun adı inşallah hamza yiğit olacak 😍
Urasdeniz Benimde 2.gebeligim ilk oglumun adi Kuzey Deniz bu oglusumun adinida abisi koydu kismet olur sag saglim kucagimiza alirsak Uras Deniz olacak...