Mevanas Mrb arkadaslar sorum olacakti son iki gundur vajinamda degisik bir agri ve baski hissediyorum sanki kemik varda kiriliyormus gibi hareket edince sizce neden olabilir (33haftadayiz)
Sera00 Mevanas ben de bununla ilgili post açmayı düşünüyordum .bu baski ile de sanki altıma idrarımi kaçıracakmış gibi oluyorum sizde de mevcut mu bu ?
Skn23 Mevanas ben 30+1 ama 1 haftadadır bildiğin vajina ağrım var kemiklerim ağrıyormuş gibi. Değişik bir ağrı bende anlamadım haftamızdan dolayı mıdır nedir 🙄
Berna3434 Mevanas bnde 34 haftalik hamileyim benmde yürürken sanki hep tuvaletm var gibi bazende sanki orda batma kemiğim açıyor ama çok şükür herkeste varms😂
Mevanas Sera00 evet afedersiniz aniden ic camasirima bile kaciriyorum malesef ama agri yapiyor nedense 😣
turkan_dumrul Hanimlar bebek baş aşagı döndüğü için hareketli oldugunda kafasi baskı yapıyor boyle şeyler normalmiş ama çok çok rahatsiz okursaniz doktorunuza söyleyin. Nst ye bağlayip sancilariniza bakicaklar
Sera00 Mevanas aynen bazen kaçırıyorum ben de malesef. Sanki idrar torbam yerinden çıkacakmis gibi oluyor Allahim sen vaktinde evlatlarımızı kucagimiza almayi nasip etsin🤭
Tucme Bende aynı durumdayım 33 e girdik merakla şurada durayım bekli duymadığım birşey öğrenirim durum zor açıkçası ağrı ve acı var tedirgin olmamak elde değil 🙏